footlover
Active member
Slao sam i na mail i zvao na viber ali nista mozda je iskljucila.mob...dobila previse danas pa.nemoze vise...hehehehePošalji poruku na viber, ali ne vjerujem da ces ista moci dogovoriti ako vec nisi do sada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slao sam i na mail i zvao na viber ali nista mozda je iskljucila.mob...dobila previse danas pa.nemoze vise...hehehehePošalji poruku na viber, ali ne vjerujem da ces ista moci dogovoriti ako vec nisi do sada
Jebiga, žena tu samo za vikend, ako buši dogovorio, onda prošao voz…Slao sam i na mail i zvao na viber ali nista mozda je iskljucila.mob...dobila previse danas pa.nemoze vise...hehehehe
Meni se javila u cetvrtak popodne da je tu subotu i nedelju i odma sam rezervirao terminSlao sam i na mail i zvao na viber ali nista mozda je iskljucila.mob...dobila previse danas pa.nemoze vise...hehehehe
onda pa samo drkica, tako jedino ne mozes dobiti nista.Citajuci vase komentare o pohotnoj kucki imam dojam da je zena leglo spolnih bolesti. Ako se ona za 50 eura ljubi i jebe u supak, dozvoljava svakakve perverzije...neznam meni nije obecavajuce. Moze ona paziti kolko hoce, al na tu kolicinu koja prodje kroz njen supak nesto ce pokupit.
U šupak može bez, u picku ne vjerujem, ali ona sam stavlja kondom bez da pita tako da...Kod nje se moze apsolutno sve, cijena za sat je 100€... oral, klasika, anal, svrsavanje gdje god hoces, pissing, rimming, pljuvanje, udaranje..
Sve je bez kondoma i ona koliko sam razumio ne voli raditi sa.
Kod mene nije bilo tako, sve je bilo bez i na kraju pissingom zavrsio po njenim ustima.U šupak može bez, u picku ne vjerujem, ali ona sam stavlja kondom bez da pita tako da...
Ja sam ju jednom u šupak jebo bez kondoma i napunio joj dva puta guzicu... malo je svrbilo poslje jedbo tjedan dana al ko ga jebeKod mene nije bilo tako, sve je bilo bez i na kraju pissingom zavrsio po njenim ustima.
Nisi u pravu....ja sam bio danas kod nje i sve je sa kondomomCitajuci vase komentare o pohotnoj kucki imam dojam da je zena leglo spolnih bolesti. Ako se ona za 50 eura ljubi i jebe u supak, dozvoljava svakakve perverzije...neznam meni nije obecavajuce. Moze ona paziti kolko hoce, al na tu kolicinu koja prodje kroz njen supak nesto ce pokupit.
Pa kaj ti je pušila sa kondomom?Nisi u pravu....ja sam bio danas kod nje i sve je sa kondomom
Definitivno Marina DS. Meni osobno najbolja s Plavog oglasnika. Komplet je 500 kn. Pogledajte samo jel' joj je oglas trenutno aktivan.da osvjezimo temu, osim Sonje, ima kakav drugi milf sa silikonima na vidiku?
Ma Marina je solidna ali ništa vise od toga,prije 6,7 godina je bila ok za te novce,ali osim šta je ostarila i usluga joj je drastično pala.S tim da ako idete možete komotno komplet za 400 dobitiDefinitivno Marina DS. Meni osobno najbolja s Plavog oglasnika. Komplet je 500 kn. Pogledajte samo jel' joj je oglas trenutno aktivan.
I ja sam za trojku, jel daje duplu akciju?Pozdrav...ja sam za trojku
Javi se za dog na mail pleaserheels195@gmail.com
Jel ima ta Marina DS oglas?Definitivno Marina DS. Meni osobno najbolja s Plavog oglasnika. Komplet je 500 kn. Pogledajte samo jel' joj je oglas trenutno aktivan
Jel ima ta Marina DS oglas?
ZahvaljujemAtraktivna maserka
Djevojka 34 godina, pruža opuštajuću masažu u svom ugodnom ambijentu. Sex isključen.www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|