Pozdrav.
Tema je jako zanimljiva i za neke žene doista predstavlja taboo.
Kao prvo trebamo rasčlaniti što je squirt a što piss...U ustima se osjeti razlika, o da, itekako..
Squirt je zapravo tekućina koju žena ispusti (štrcne) prilikom doživljavanja orgazma.. I da se razumijemo, nje baš i nema u potocima...
U kojekakvim videima žene (glumice) pod krinkom 'squirta' iz sebe izbacuju hektolitre tekućine a zapravo samo uriniraju (pišaju) ..
E, to dvoje ne bi trebalo brkati iako nekim ženama zaista zna pobjeći i piss prilikom svršavanja pa bude šou po krevetu..
E upravo taj strah da će se krevet natopiti tekućinom i jest glavna kočnica kod nekih žena..
Boje se da je to nehigijenski... Pa, iskreno nekome je možda i malo ''too much'' da ga žena zalije ako u tome ne uživa ili to ne voli...
Dakle, squirt varira od žene do žene a i sve ovisi i o prilici, ambijentu, predigri itd ...
Neka žena će se bolje opustiti u nekom kupatilu ili hidromasažnoj kadi jer će tu moći 'štrcnuti' bez bojazni da će smočiti sve oko sebe..Ako je u pitanju strah koji sam maloprije spomenuo..
Možda je i to mjesto/prijedlog za sve žene koje to nisu probale da se prepuste strastima sa svojim partnerom upravo u kupatilu....
Inače, mislim da je dovoljan samo poveći ručnik ispod stražnjice žene ukoliko partner nije vičan usisavanju squirta...
A zaista, nema ništa ukusnijeg...
Ženski squirt ako svrši masiranjem G točke je bojom i okusom sličan muškoj spermi a orgazam je jako intezivan. Dok je klitoralno svršavanje prozirno više.
Ja sam u jednom našao na Hreliću stari broj Glorije iz 90ih koji je bio specijalno izdanje vezano samo za sex i tamo je bio članak o G točki i kako masirati to je anatomski slično kao i kod nas muških prostata.
Poanta je da treba biti duga predigra i povjerenje između partnera dok se partnerica ne opusti i navlaži, potom legne potrbuške s jastukom ispod bokova da se guza malo podigne.
Prstom treba lagano masirati prstom stijenku pice prema trbuhu nekih 4-5cm unutra i opipati kvržicu koja raste i osjeti se pod prstima. Paziti samo na nokte da su uredni i da se njima ne grebe.
Može se penetracijom s kitom masirati iznutra kada skužiš di treba pa trljati glavićem po točki to kao kontra misionarska poza.
Nekima zna biti neugodan osjećaj kao da će se popišati tu ako se zgrči ništa od toga zato se treba skroz opustiti i obvezno staviti ručnik pod bokove.
Ako partnerica da možeš joj i lizati ili masirati šuleta a kad vidiš da će prasnuti zabiješ joj lagano prst u pak, tu ne mogu fejkat orgazme jer je toliko intenzivno kad vidiš da počnu vrtiti bokovima i pica se počne stiskati tad znaš da si na dobrom putu.
S nekima uspije iz prve s nekima ne iz više pokušaja ovisno o građi pice nekima se odmah da opipati G nekima ne.
Probao sam s više cura s kojima sam bio u vezi i pali fora većinom samo treba steći povjerenje objasniti, opustiti ju i dobro zagrijati dok se ne navlaži.
Od ecort dama jedino sam s Viki s Folke uspio više puta to dogovoriti te jednom s Tinom Blade a ta je prskala ko fontana a to nemojte očekivati od normalnih cura.