Jebač lakog sna
Member
Koja je tarifa za ovu gospođu 7?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I, kaj se isplati?Ima koji ljubitelje titjob-a da razmijenimo recenzije? Nov sam ali dosta sam ih obišao u zadnje vrijeme
Imaš kakav kontakt od dotične dame...Imao sam i 2 puta dobro boob job iskustvo sa jednom satrijom iz oglasnika. Malo ju je prala paranoja oko susjeda a i pocela mi slat poruke pa sam to odjebao....
Mala zenskica plava, sepa blago, al sise odlicne.... spricanje po sisama i faci za 200 kuna.
Ma to je zenska plava s najboljom sisom ikad po meni cca sedmica cak osmica prirodna fina inace bila u preckom kod placa pa otisla u rijeku opatiju pa malo zg i sad vec dugo je nisam vidio ni cuo na oglasu,bio takoder 2 puta predobro iskustvo ko voli velike siseImaš kakav kontakt od dotične dame...
Nemam, blokirao sam sve brojeve jer me je pocela zvat.Imaš kakav kontakt od dotične dame...
Zvuči mi kao "vrckava" dama, ima par recenzija tu a pojavi se i na p.oNemam, blokirao sam sve brojeve jer me je pocela zvat.
ajde prosvijetli nas, svima reciIma koji ljubitelje titjob-a da razmijenimo recenzije? Nov sam ali dosta sam ih obišao u zadnje vrijeme
To je glavna bucke u gradu samo promijenila oglasNetko bio?Samo online videa i slike ❣️❣️
Radim online videa i slika po želji. Javite se za dogovor 🥰www.oglasnik.hr
I mene isto zanima ako ima netko novi kontaktJel ima neko broj od one starije sa sedmicama? Pise da oglas vise nije aktivan
Imas li mozda kontakt od njeProbao dok je bila u preckom po meni najaca ogromna sisa trenutno na plavom oglasniku nema jace sigurno al uvijek petlja mijenja prostor ko zna vise di je haha
Ma nema je vec dugo po oglasima bila jedno vrijeme u opatiji i tako,stetaImas li mozda kontakt od nje
Bas to,top je ona picka al preskupo i nije bas aktivna ne sudjeluje bio jednom davno i razocarao seA nicole ima stvarno vrhunske ogromne sise ali 600 kn za titjob mislim da je stvarno previse, to ispada skuplje nego kod nekih komplet
Sve to stoji... sisa stvarno jedna od boljih i dok sam isao kod nje bila i cijena korektna....al kad je usla u ludilo i pocela zvat na mob svaki dan, to ne ide nikako. Diskrecija mora postojati.Meni ta plavusa je bila sto kazete šepava nisam primjetio prije 2g sam bio u precko mozda i vise ima godina nezz tocno je ono sto trazim 6-7 prirodne cvrste pune onako ne vise previse famozne grudi i bilo mi je nezaboravno s njom,ak je tu i cita nek se javi u inbox slobodno haha
Ja nisam do toga dosao al vjerujem ko zna sta joj je bilo hahaSve to stoji... sisa stvarno jedna od boljih i dok sam isao kod nje bila i cijena korektna....al kad je usla u ludilo i pocela zvat na mob svaki dan, to ne ide nikako. Diskrecija mora postojati.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|