koja je to mašta
Sitna. . . Mašta rad
Sitna. . Mašta radi svašta. Sitna, ali dinamitna 30 godina. dostupna za Vas, 153/50/2. Moj prostor, mogućnost dolaska u…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja je to mašta
Bio kod nje i nebih preporucio nikome iskreno, uzasne, nije to ta, ova se bavi trackanjm i na crnoj je listi
Od nje bjezi sto dalje. Cista prevara
Zašto je prevara? Fake slike? Jeli se ne drži dogovora?Od nje bjezi sto dalje. Cista prevara
Slike su njene, usluga je kurac. Malo trackanja i drkice uz usrane cajke. Ona je ili munjena, ili drogirana ili oboje. Znači čak je i zgodna ali sa spikom, cajkama i ponudom te dovede do toga da ti se i kurac spusti od jada i tuge. Nemojte ić tamo rađe si popušite sami ako možete.Zašto je prevara? Fake slike? Jeli se ne drži dogovora?
Ja potvrdujemSlike su njene, usluga je kurac. Malo trackanja i drkice uz usrane cajke. Ona je ili munjena, ili drogirana ili oboje. Znači čak je i zgodna ali sa spikom, cajkama i ponudom te dovede do toga da ti se i kurac spusti od jada i tuge. Nemojte ić tamo rađe si popušite sami ako možete.
Također potpisujem.Ja potvrdujem
Slike su njene, usluga je kurac. Malo trackanja i drkice uz usrane cajke. Ona je ili munjena, ili drogirana ili oboje. Znači čak je i zgodna ali sa spikom, cajkama i ponudom te dovede do toga da ti se i kurac spusti od jada i tuge. Nemojte ić tamo rađe si popušite sami ako
Svaka cast, ja otisao pa me izvrijedala iz cistog mira tako da neiditeJa već na telefon skužio da nisu sve na broju pa nisam ni išao...
Viki je oko 1,75m visoka, a nježna ja niža ili isto visoka? Ako je niža onda se to malo relativira.bio kod nježne i mazne može proći u ovu temu mršave...
cura je ćak mršavija od viki i manje sise ima tko voli takve za svaku preporuku je
O tome nisam ni razmisljao ali kao da ceka da joj netko odgovori pa da bude sranja, dobro si to rekaoJa sam bio kod te kobile, i nevjerojatno je retardirana, koda hoće izazvat neku pizdariju...nebi se čudio da ima nekoga(ili njih više) u stanu do koji samo čekaju da ju neko ćušne ili kaj već pa da upadnu...
Kad ju se moze dobiti, zovem kad se pojavi oglas, ali nikad se ne javlja?bio kod nježne i mazne može proći u ovu temu mršave...
cura je ćak mršavija od viki i manje sise ima tko voli takve za svaku preporuku je
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|