Preksinoć na parkingu CCO west. Vrhunski ga puši, sve gutaJel itko uspio dogovorit sa cookie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preksinoć na parkingu CCO west. Vrhunski ga puši, sve gutaJel itko uspio dogovorit sa cookie?
Daj link ili brojPreksinoć na parkingu CCO west. Vrhunski ga puši, sve guta
Čovječe, imaš stranicu prije link na profil.Daj link ili broj
kako nemaš prostor...pa znaš da imašOdma da rijesimo nemam prostor, ili auto ili vas prostor, sve ostalo na telegram, tu ili na ljo
kakav prijedlog?Ima ko aktivan, ima lijepi prijedlog
Prijedlog???Ima ko aktivan, ima lijepi prijedlog
Kako izgleda? Msm znam da je punija, ali kakva je u licu?Preksinoć na parkingu CCO west. Vrhunski ga puši, sve guta
lijepa...neće ti biti žaoKako izgleda? Msm znam da je punija, ali kakva je u licu?
Dva dana je nema nigdje. Ni na tg ni ovdje.Druzenja danas u prostoru, jedina caka je da prostor dijelim s jednim kljentom, ako iko zeli druzenje. Nije trojka u pitanju (msm ko zeli moze i to) svi zainteresirani za vcrs nek se jave na telegram @ppssiihhoo.
jel treba i da jebe za tebeBaš ti hvala za detaljno objašnjenje
Vidi se da si baš spreman aktivno sudjelovati u raspravama,a što se tiče onoga da si sve rekao kad si dao samo "nick" od dotične to si slobodno nabijes u izdurni otvor
Ma zenska je užas, vjerojatno je retardirana. Tjedan dana dogovaramo, može može, kad treba doc, ne može ili ne odgovara. Odjebao sam ju danas, ne navlači mi se sa jebenom kurvomŽenska ga proguta vrhunski, vjerojanto je zbog glupih prozivki pauzu napravila.
Koji je kontaktBio jučer na pušenju. Potvrđujem da vrhunski puši i ići ću opet.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|