0jebiveter0
Member
Ima njezin video? AJ, ak uspijes iskopat, sheraj ovdje, bilo bi super to viditbio nekad negdje neki link za videoAJOJ kad bi se to dalo iskopat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima njezin video? AJ, ak uspijes iskopat, sheraj ovdje, bilo bi super to viditbio nekad negdje neki link za videoAJOJ kad bi se to dalo iskopat
bio ja, nije nikakva prevara. dosta lošija nego na slikama i puno starija, grudi silikonske te jako loše izgledaju ako nekoga to jebe ali usluga prva liga. higijena na najvišoj razini, vjerujem da sve napisano na ege radi bez problema (rimming, anal) dok je oral sa kabanicom nažalost. također mogu reći da opis vezan za anal stoji, jer nakon lagane pripreme se nabijala bez problema a iznad prosjeka sam veličinom. svakako preporuka ako netko želi probati te stvari koje su inače dosta skuplje nadoplate kod ostalih u ponudi.evo nasao oglas za anal pod opisom "the queen of deep anal" , pa ako netko ode slučajno sa ovog foruma neka ostavi recenziju , ima oglas na ege i na oglasniku , valjda nije trans, inače ove sa egea naplačuju anal od 50-150€ dodatno a ovoj je ukljuceno u cijenu za osnovnu 100€ pa mi sumnjivo
![]()
New Latin girl sexy Angie 🍑 Zagreb
NEW NEW! hello dears my name is angie a beautiful latin lady for the first time in Zagreb i am here to give you the…www.oglasnik.hr
Evo bio i ja. Znaci stari moj higijena je valjda 0 od 10. Ima neki 1 mokri prljavi rucnik. Kada je sva u nekoj pišalini i okolo prašina. Sapuna ili gela za tusiranje nema.bio ja, nije nikakva prevara. dosta lošija nego na slikama i puno starija, grudi silikonske te jako loše izgledaju ako nekoga to jebe ali usluga prva liga. higijena na najvišoj razini, vjerujem da sve napisano na ege radi bez problema (rimming, anal) dok je oral sa kabanicom nažalost. također mogu reći da opis vezan za anal stoji, jer nakon lagane pripreme se nabijala bez problema a iznad prosjeka sam veličinom. svakako preporuka ako netko želi probati te stvari koje su inače dosta skuplje nadoplate kod ostalih u ponudi.
Teško mi je vjerovati tim izjavama, jer sam doživio najbolje iskustvo u životu dok je ova Brazilka u Hrvatskoj, otići ću k njoj. Beatriz moja savršena djevojkaEvo bio i ja. Znaci stari moj higijena je valjda 0 od 10. Ima neki 1 mokri prljavi rucnik. Kada je sva u nekoj pišalini i okolo prašina. Sapuna ili gela za tusiranje nema.
Ona vedra vesela to oke, stoji. Anal radi onako 2-3 minute i oce ti ga dalje pusit. A pusenje joj je uzasno. Zubima struze po kiti,onako bas da je neugodno i drka ti kitu onako agresivno da ti jos odgodi svrsavanje umjesto da lakse svrsis.
Iskreno, i tih 100e za pola sata je puno. Posjetio sam 200tinjak cura sa EGE (Crystal dok je jos bila skupa, Katty, Manu, Vika starija plavusa, Vika mlada, Sarajane crnkinja, Roxane s velikom prdarom i jos puno "celebrityja" na ovom forumu) u zadnje 4 godine kolko sam u ovom sportu i ovo mi je bas pri dnu iskustava. Zalosno ali istinito. Ljudi molim Vas povecajte si kriterije.
Ponekad imam dojam da su ti komentari lažni jer nije moguće da se netko bavi seksom, a ne zna se seksati.Evo bio i ja. Znaci stari moj higijena je valjda 0 od 10. Ima neki 1 mokri prljavi rucnik. Kada je sva u nekoj pišalini i okolo prašina. Sapuna ili gela za tusiranje nema.
Ona vedra vesela to oke, stoji. Anal radi onako 2-3 minute i oce ti ga dalje pusit. A pusenje joj je uzasno. Zubima struze po kiti,onako bas da je neugodno i drka ti kitu onako agresivno da ti jos odgodi svrsavanje umjesto da lakse svrsis.
Iskreno, i tih 100e za pola sata je puno. Posjetio sam 200tinjak cura sa EGE (Crystal dok je jos bila skupa, Katty, Manu, Vika starija plavusa, Vika mlada, Sarajane crnkinja, Roxane s velikom prdarom i jos puno "celebrityja" na ovom forumu) u zadnje 4 godine kolko sam u ovom sportu i ovo mi je bas pri dnu iskustava. Zalosno ali istinito. Ljudi molim Vas povecajte si kriterije.
Bas si kreten.Ponekad imam dojam da su ti komentari lažni jer nije moguće da se netko bavi seksom, a ne zna se seksati.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|