EroticDays | More than just an erotic fair | Ljubljana
EroticDays, najbolj vroč dogodek s svetovno znanimi artisti, delavnice, predstave,
Netko bio ili planira ići? Iskustva?
Upad 35 eurića pa na više (za VIP)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja planiram ic, mozda mi se potrefi da sexam Mariju Zadravec, il mi mozda samo popusiSajam u Ljubljani, 18-19.11EroticDays | More than just an erotic fair | Ljubljana
EroticDays, najbolj vroč dogodek s svetovno znanimi artisti, delavnice, predstave,www.eroticdays.si
Netko bio ili planira ići? Iskustva?
Upad 35 eurića pa na više (za VIP)
Medju gostima su setale cure ? Bila koja jos domaca osim Marije ? I bas imala pravi sex na pozornici il samo kao neko simuliranje sexa ?bilo je odlično,nije bilo previše guža, 3 pozornice, jedna glavna,dvije pomoćne sa stolicama za sjedenje... stalno neko događanje ,Marija je nastupala među prvima..dobar nastup
! svašta se moglo vidjeti.. "muzej živih pičaka"- moglo se fotkati maltene tik do ! striptiz, cure su šetale između gostiju stalno,pristajale na fotke sa zadovoljstvom.Posjetitelji većinom u paru....ugodna atmosfera.Na štandovima paprene cijene robe... piće isto dosta skupo - to je jedino od minusa
. Ovako bez zamjerke,isplati se vidjeti . btw. ulaznica 45e obična,150 v.i.p ...
Mogao bi par fotki ovdje staviti ako ti nije problemda,cirkulirale su stalno,gosti su se fotkali...bile su fino obučene(bilo je i par muškaraca isto za fotkanje sa ženama),ostale domaće ja nisam prepoznao a i iskreno ne znam ih puno iz te branše po imenima..A nastup Marije je bio pravi sex
malo senzualnih pokreta,oralac... i akcija,hahha... moglo se prići metar do pošto je bilo na rubu glavne bine, (sve je ljepo ukrašeno,fine fotelje.. dekoracija,sviječe,trosjedi..) Kasnije je još nastupila na pomoćnoj bini,striptiz... i odgovarala na pitanja koja su postavljali gosti .Sve u svemu...isplatilo se otići,događaji su bili poredani po kategorijama : lezbo,pa malo bdsm,dildo show,pa grupni -(puna bina,nisi znao tko koga praši haha. Jedna pozornica je bila edukativnog sadržaja:tu su se mjenjali sa tematikom
bjašnjavali vezanje,prezentirali fotelje i sl. naravno,glumci u paru ili solo.
Jel bude to moguce negdje vidjet ? Na njihovim stranicama nema nikakvih videa, bas bi volio vidjet kako je to izgledalo, pogotovo nastup od Marijeda,cirkulirale su stalno,gosti su se fotkali...bile su fino obučene(bilo je i par muškaraca isto za fotkanje sa ženama),ostale domaće ja nisam prepoznao a i iskreno ne znam ih puno iz te branše po imenima..A nastup Marije je bio pravi sex
malo senzualnih pokreta,oralac... i akcija,hahha... moglo se prići metar do pošto je bilo na rubu glavne bine, (sve je ljepo ukrašeno,fine fotelje.. dekoracija,sviječe,trosjedi..) Kasnije je još nastupila na pomoćnoj bini,striptiz... i odgovarala na pitanja koja su postavljali gosti .Sve u svemu...isplatilo se otići,događaji su bili poredani po kategorijama : lezbo,pa malo bdsm,dildo show,pa grupni -(puna bina,nisi znao tko koga praši haha. Jedna pozornica je bila edukativnog sadržaja:tu su se mjenjali sa tematikom
bjašnjavali vezanje,prezentirali fotelje i sl. naravno,glumci u paru ili solo.
Jesi se pofotkal s Marijom ?sorry,ja nebi dijelio fotke radi sebe...previše sam ih podijelio svojima..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|