Mrtvo puhalo
Well-known member
Probajte ako budete u mogućnosti neki screenshot zalijepiti. Jer jako me zanima kako one nas komentiraju.Isto sto i mi ovdje komentiramo,i one komentiraju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probajte ako budete u mogućnosti neki screenshot zalijepiti. Jer jako me zanima kako one nas komentiraju.Isto sto i mi ovdje komentiramo,i one komentiraju.
Dosad nisam bio nijedanput više puta kod iste. A sto se tiče engleskog neke ne znaju riječ beknuti na engleskom, a neke ga znaju jako dobro, mada mislim da ga većina zna bolje nego sto priznaje.Popricaj malo s njima nakon akcije, ako znaju engleski![]()
Nema sanse,buraz. Paze svaki detalj. Samo po broju,kaze,koliko imas recenzija,kakve su,i opišu sve,od dolaska,odjece, ponasanja,priče. Apsolutno sveProbajte ako budete u mogućnosti neki screenshot zalijepiti. Jer jako me zanima kako one nas komentiraju.
A je li kažu tko je kakav u krevetuNema sanse,buraz. Paze svaki detalj. Samo po broju,kaze,koliko imas recenzija,kakve su,i opišu sve,od dolaska,odjece, ponasanja,priče. Apsolutno sve
Ima mala Ukrajinka crvene kose. Odlična je i nije skupa. Pušenje vrhunsko bez. Ljubi se. Čak bi i ponovio ali je još samo danas tu. Jutros je pošla na kupanje pa će popodne iza 18 h radit još.Ima li išta provjereno za Dubrovnik, ujutro sam tu.
Ne i stvarno ima 24 godineIma mala Ukrajinka crvene kose. Odlična je i nije skupa. Pušenje vrhunsko bez. Ljubi se. Čak bi i ponovio ali je još samo danas tu. Jutros je pošla na kupanje pa će popodne iza 18 h radit još.
Ova se stvarno isplati. Ne mogu priljepit link sada, ali anastasia je jedna na egeLink? A isplativije je poci do splita,i odradit neku bas profesionalnu.
Ni ne pokušavam kod kolumbijki. 250e sat,pih
amigo, nisam popizdio lupat uru robeNi ne pokušavam kod kolumbijki. 250e sat,pih
Hahaha,ne znam,ne idem kod kolumbijki,tako da ti ne znam za ovuamigo, nisam popizdio lupat uru robe
i u po ure mi ostane refuzo kvarat od ure
zanima me samo je li uzivo ko i na slikama
nije više dostupan profil, imaš li neke detalje?Evo jedna djevojka da valja. Necu u detalje. Meni je top bilo,ja uzimam sat vremena uvijek,ako je bas dobra onda dva sata. Jer kao sto sam vec pisao,imaju one svoje grupe i znaju po broju sve. Zato mogu i odbiti susret.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|