Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lažnjak!!!!Da li zna neko ovu devojku
+385958505733
Iz Dubrovnika je trazi da joj se uplati preko Aircas na racun
Koji oglas fotografijeJa sam ju punio 3 puta u sat vremena
Stavi link oglasa da znamo koja je toNeki dan bio sa Leyla, ništa posebno, ne dozvoljava da se dira po.picki, nikakvo lizanje ne puši kurac bez kondoma, samo nutra van i to doggy ...bolje neku drugu tražite ako je dostupna...jedino što valja su sise...umjetne, fine...ali i ne voli baš da se ljube... jbg..
Eto da znate...jedino je ona se javila pa zato otišao..uglavnom s kakvim sam bio ništa posebno, bolje ga izdrkat hahah
Ne volim i ne želim nikoga osuđivati, ali stvarno zar pasti toliko za nju platiti?koliko trazi paulina š?
Nema nista drugo, moze i onaNe volim i ne želim nikoga osuđivati, ali stvarno zar pasti toliko za nju platiti?
Može Kontakt?Nema nista drugo, moze i ona
Slabo izgledaImali sta u Dubrovniku i okolici?
Imas li ti bilo staImali sta u Dubrovniku i okolici?
Moze kontakt?Nema nista drugo, moze i ona
I meni,hvalaMoze kontakt?
I mene zanima bas sta je sa njom,volio bih i ja nabavit brojMožda će zvučati cudno, al ako netko ima kontakt od Goce droce iz Du, možda je starija i prošla svašta, al nekako me pali to tako, pa ako netko ima, mkze slobodno poslati.
Hvala
Pozdrav ekipaBio sam ja. Slike nemaju veze sa realnim. Pusi vrhunski, deepthroat, ali tijelo je lose ima velik trbuh i dupeta nema...Ima preko 40 godina i napumpana usta. Meni osobno nije legla. Trazila je 200€ za sat cak je i duze ostala.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|