Imam ja jednuAko želi tko razmjenu brojeva,imam jednu 39 160 65 4 sve radi 300 jajli pol sata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja jednuAko želi tko razmjenu brojeva,imam jednu 39 160 65 4 sve radi 300 jajli pol sata
Imam ja jednu
Ajde posalji onda broj na ivan.hecimovic29@gmail.com....hvala ti unaprijed i sretna novaImam ja jednu
Imas ti kakvuDal zna netko kakvu matorku ili mladu curu iz bjelovara i blize okolice da posalje broj..... ajde ekipo ako imate broj saljite na meil....hvala unaprijed
Pa da imam nebi trazio.....ali ako ti imas kakvu posalji broj....i da sretna ti novaImas ti kakvu
A otkud ti ideja da se jebe za pare? Jesi siguran da to radi za pare?Dal ima tko broj od one milf sto radi na ini u grdevcu vozi zelenog pasata ako imate broj saljite hvala vam
Ja sam čuo za većinu žena iz Grđevca da se jebu. A s kime za pare ili besplatno ne znam. A brojeva ima cijeli imenik... Čuo sam i za neke za koje nikad ne bi rekao...Pa neznam dal se jebe za pare ili ne al cuo sam da radi to sad dal iz zasovoljstva ili kako to neznam
Molim te dal moze broj od male.. hvala unaprijedmeni rekla 800 ali nisam se uputio.
Ja sam čuo za većinu žena iz Grđevca da se jebu. A s kime za pare ili besplatno ne znam. A brojeva ima cijeli imenik... Čuo sam i za neke za koje nikad ne bi rekao...
A jel imas broj ok koje od ti lh ood te vecine iz grdevca ajde ako imas broj prosdljediJa sam čuo za većinu žena iz Grđevca da se jebu. A s kime za pare ili besplatno ne znam. A brojeva ima cijeli imenik... Čuo sam i za neke za koje nikad ne bi rekao...
To je bio ironični post... Nisi skužio što je pjesnik htio da kaže...A jel imas broj ok koje od ti lh ood te vecine iz grdevca ajde ako imas broj prosdljedi
Dečki jeste li svjesni o čemu pišete da možete u probleme upasti dajte već jednom uključite mozakA jel imas broj ok koje od ti lh ood te vecine iz grdevca ajde ako imas broj prosdljedi
Ja sam potpuno svjestan... Za neke nebih rekao... Priče čuo sam, priča se o toj i toj su jako opasne... Ovo su male sredine... Ljudi se sretnu u Njemačkoj pa ima vrlo neugodnih iznenađenja! Pričao bratić da mu otvorila ženska sa njemačkog oglasa iz našeg sela. Znaju se... Tako da jedino broj na preporuku ili konkretno ako imaš sreće. Meni se javilo nekoliko preko sex sms oglasa, ali jednokratno i gotovo. Drugi puta nema pojma o čemu pričam i prijeti policijom! Tako da me ne tražite brojeve jer trenutno nemam ništa ili su ugašeni i ne koriste se, od tih nema nikakve koristi! A najbolje je bilo kad sam nazvao 6 mjeseci kasnije i javi mi se lik koji je kupio broj!Dečki jeste li svjesni o čemu pišete da možete u probleme upasti dajte već jednom uključite mozak
Imas kkntakt od.te iz CazmePozz momci iz Sarajeva.
Radio sam sezonski u Ivanicu kao medicinar, mogu potvrditi ja sa strane, posto je Bjelovar blizu(ima onaj dobar radio sam slusao uvijek)..da se udaraju starije od 40 godina+ sa strane.
Bio sam s jednom iz Čazme, 2 djece male, dovela me kuci.
Meni neprijatno bilo.
Ljudi iz tog dijela Hrvatske, puno nekako sramezljivi, i zatvoreni, ne pricaju puno.
Lakse su 100x nego nase u Sarajevu a pogotovo Zagrebcanke.
Kakvih sam Milfova vidio 1.10.sad kad je nastupao Gibonni za Bucijadu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|