D
Deleted member 5295
Guest
Ovdje iz oglasa.
Je li netko probao? Isplati li se?
Traži 300kn. Kaže da guta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovdje iz oglasa.
Briše oglase.Dominantna Pusacica
Nisam našao na stranicama Ljubavnog oglasnika.
Link ?
Broj mob. ?
Vratio sam se sa GO pa budem zvao....jesi li ti probao njene usluge ?Briše oglase.
Evo pa probaj: 097 620 3438
Nije to valjda Marija P...ona me ne zanima.....Vratio sam se sa GO pa budem zvao....jesi li ti probao njene usluge ?
To je crna debela iz Pojatnog, a na stanu u Gajnicama je s kolegicom. Ona samo puši, a kolegica sve radi.Nije to valjda Marija P...ona me ne zanima.....
Hvala, mene zanimaju samo one koje gutaju , kakva je kolegica ? Link ?To je crna debela iz Pojatnog, a na stanu u Gajnicama je s kolegicom. Ona samo puši, a kolegica sve radi.
Kolegicu sam vidio na jednoj slici, a ne uzivo. Ima kratku kosu i onako, za potrositi.Hvala, mene zanimaju samo one koje gutaju , kakva je kolegica ? Link ?
Kolegicu sam vidio na jednoj slici, a ne uzivo. Ima kratku kosu i onako, za potrositiAko je debela, ne zanima me.
Kakva je kolegica?
Di se nalazi?Bio kod Dominantne pušačice.
Cura je debela...ali što se tiče pušenje radi sve, znači baš sve...duboko grlo, pljuje, grubo, nježnije, guta spermu, možeš nabijati...i fakat odradi dobro svoj posao.
Ne požuruje prije a ni poslije pušenja...normalno malo popričali prije...opustili se oboje...cura vrhunski popušila...iskustvo ok.
Dakle, tko želi samo dobro pušenje to je to.
Ja sam dogovorio za 250
Ja sam bio prije 3 dana kod nje i tada je rekla da se negdje seli...di šta i zašto nemam pojma.Di se nalazi?
Ja sam se s njom dogovorio preko wa...i kaf sam se dogovarao s njom dugo joj je trebalo da odgovoriZovem Dominantnu , danas dva puta ali nema odgovora...izgleda da se još seli.....
Jel bio tko kod nje
Pogledaj malo više pa ćeš vidit recenzijuJel bio tko kod nje
Ma mislio sam sad nedavno,imam dogovor sa njom u 7,al rekla je u autu posto nema prostorPogledaj malo više pa ćeš vidit recenziju
A kaj se pušiEto vaše pušačice, malo sam popila Al ko ga jebe,bitno da se puši,haha
Voliš pušit kurac baš lijepo i ja volim lizat pičku pogotovo obrijanu hahaKurac,hahaha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|