Nemogu ds nadem dsj link ili broj preko kojeg radiPlavi oglasnik - Osobni kontakti - Splitsko dalmatinska županija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemogu ds nadem dsj link ili broj preko kojeg radiPlavi oglasnik - Osobni kontakti - Splitsko dalmatinska županija
Ne radi više, otišle su prijatelju, ljeto je gotovo, ko je jebao, jebao je..Nemogu ds nadem dsj link ili broj preko kojeg radi
Koja joj je to frendica?Bila je i Splitu preko ljeta sa onom svojom prijateljicom, radile su skupa
Možda ova...?Koja joj je to frendica?
hvala....zaboravi da sam pitao >PMožda ova...?
Nekad su išli zajedno.
Nije ta, crnka jedna vitka, ko ima njihov Facebook zna o čemu se radi, nisu u Hrvatskoj đabe ti je broj, u Srbiju ćeš morat potegnut, tako da ti je bolje da jebeš ovo što ima tu u ponudi možda i pametnijehvala....zaboravi da sam pitao >P
Ma sve pet... I preskupa mi je svakakoNije ta, crnka jedna vitka, ko ima njihov Facebook zna o čemu se radi, nisu u Hrvatskoj đabe ti je broj, u Srbiju ćeš morat potegnut, tako da ti je bolje da jebeš ovo što ima tu u ponudi možda i pametnije
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|