Dominacija

Nije me dugo bilo tu, vidim da trazite neke domine fetishistice. Ako zelite vrhunsku dominaciju sa dominama koje znaju sta rade i koje ce saslusat vase fantazije i to u pravom BDSM studiu za pristupacnu lovu cca od 150/ 250 eura bez nekog ogranicenja vremenskog ko kod nas onda sedajte u auto i u Ljubljanu. Imate na fetu Miss_Scar, DominaDolores, Miss Vivan

Bio tko info neki?
Netko je reko da je to Tyryana... Bio sam kod nje pred cca 5 god.. tad je bila 1000kn/sat...a 3 mjeseca prije 2000kn... Ima profil na Fetu, ona jako varira cijenom moze bit 250e na više kak joj valjda treba love

Gabor s PO trazi 100e pol cuke, Tyry je profi s opremom.. al mnogo je 300e sat... treba je bojkotirat dok ne snizi na 150e sat😉
Nadam se da nitko ne placa taj gabor 100e. Nikad nisam bio kod Tyryane, znam da je na sceni godinama ali nema tog scenarija gdje ona moze opravdati 150/30min. Kao sto kazes, da se radi o sat vremena bilo bi posteno

• Like
reagiranja: KFP
Ženske treba lupati, a ne da vas ženske lupaju. Zato je svijet i ovako skurcan, jer su se obrnule uloge.
Je's vidio ti to a? da su muški lideri ne bi Rusija napala Ukrjainu (ups) nebi Hamasovci napali Izrael pa onda Izrael cijelu Gazu (ups), ne bi Njemačka i Francuska (a posljedično i cijela EU zbog njihovih politika bile ovakve da ih vode muški) - ups. i tako dalje i tako dalje.

Daj pusti nas da uživamo kako želimo bez ovih primitivnih ispada.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh