Dominacija

Ako netko ima u planu ici u Portugal i trazi uslugu dominacije, nek se javi ovoj. Frend je isao kod nje probati BDSM prvi put i raspametio se. Cura je vrh kaže. Ja nisam ljubitelj toga, al mozda mi pukne film pa probam nekad

Nije to nikakvo silovanje, već dobrovoljni seks sa submisivnom ženom.
Onda i vas "robove" žene siluju, ako ćemo takvom logikom, pa nijedan od vas nije prijavio ženu za slostavljanje.
Ako si ti papak, pa dozvoljavaš ženi da te zlostavlja, nisu ostali takvi.

Na EGE sam označio submisive, bondage i toys za žene koje su trenutno u Zagrebu, pa mi je izbacilo ovu listu:

Je li imao tko iskustva sa ovim strankinjama da dozvoljavaju da ih se podčini, sveže i bičuje, uguravaju igračke, te vaginalno i analno razguzi do daske.
malo outdated, ali da
jesi probao ?
išta za preporuku, ja jesam , sam nisu načelno zgodne i sexy , više onak, bzvz ali ak te pali da se naći ...

ona lepo izgleda po slikama ako nije prevarant ok je , meni je HELENA savrsena Foot Fetish i blaga dominacija, za ovu prvi puta cujem a volio sam jos da probam kako je kod cuvene barbare i nicol al njihov kontakt je tesko naci...

Mislim da ima kontakt oglas na Foot Fetish Forumu tu u porukama ima oglas mislim Fetish Girls da se zove! Ona je savrsena nema whatsappa samo poziv i dogovor moras puno da zoves ja sam je jedva uganjao, ima svoju klijentelu tako ako budes imao srece mozda te i primi al moras pravila da postujes nema sexa... sto je logicno kod ovih bdsm stvari

Trazim zensku osobu za blagi findom, kupovanje poklona i po mogucnosti sluzenja u smislu ciscenja stana/auta, suđe, odlazak u ducan i slicno... Dakle bez sexa..
Godine nisu bitne, moze biti i u vezi/braku...
Javite se u privatni ili na karlosub25@gmail.com

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh