Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima još kaj od ove?
Koji je to par, imaš li link na njihov profil?
Plava tetaDobra je ova pava teta!
Čini mi se da ta Teta bas ne spava puno, po noći! Ima drugog posla!...Ne pava pavat ce kad se umori od sexa
Za njih sam čuo da su jebeni, ali na žalost nikad nisam imao prilike, a bogme bih.Imo sam negdje a ne mogu se sjetit kak se zovu isli su na druzenja s drugim parovima negdje u zg
Znaš li kako ih kontaktirati? Imaš li bilo kakav info o njima?Za njih sam čuo da su jebeni, ali na žalost nikad nisam imao prilike, a bogme bih.
šteta, ali hvala ti na trudu. Imaš li još kakvih videa s njima ili s onom plavom tetom?Meni su rekli da ima u zg nesto ko toplice sto ovi idu u tuhelj i da se tamo nalaze parovi al da te tamo nece pustit ako te ne znaju valjda sta ja znam vec sam i zaboravio
od smokve sam odustao još prije par godina, katastrofa u što se pretvorila nekad dobra stranica. Ni iskrica nije puno bolja... a obje su bile odlične u svoje vrijeme.S tom milfarom nemam a ovim parom ima na smokvi al nemam vise tamo racun nit mislim imat vise nema nikog tamo 90% pederi svaki oglas pederski ma de fuj odma brisanje delete
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|