Vrckavi par
Member
Nismo vidjeli da je ova tema razmatrana,a vjerujemo da je zanimljiva,kako parovima tako i pojedincima.
Iskustva?
Iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javite se u poruke... Mogu sadaNetko kod bolnice blato sada ili veceras mi smo par
BokkJavite se u poruke... Mogu sada
Mogu sad a mogu i večeras blizo samNetko kod bolnice blato sada ili veceras mi smo par
Javite se porukomNetko kod bolnice blato sada ili veceras mi smo par
Grupa postoji još uvijek, čim se zatvori, otvori se nova... Admini su uvijek isti i OK su. Parovi i cure se moraju verificirati jer uvijek ima onih koji se pretvaraju kao isti... A što se lokacije tiče, Blato je veliko, nasip je cijelom dužinom Zagreba...Pozdrav, dobri ljudi, dobrih namjera i velike napaljenosti. Prošlo je puno vremena od mojeg angažmana u doggingu, mene sad zanima nekoliko stvari, te bih molio da mi netko objasni kako i kaj i gdje. Telegram grupa koja je i dali postoji za dogovore dogginga, gdje se uopce sada ljudi nalaze s obzirom da je blato bolnica, praktično zatvorena, plitvice isto tako, koja su mjesta, te ima li uopce akicje igdje. Znam svi su napaljeni, ko mali macici, ja imam velikog, ti imas velikog i svw te debilane mi ne trebaju, nego trebam konkretno nekoga tko je upucen u cijelu sadasnju situaciju, ako mozete pomoci, trebao bih info.
Šteta za bolnicu lokacija ja bila top .Grupa postoji još uvijek, čim se zatvori, otvori se nova... Admini su uvijek isti i OK su. Parovi i cure se moraju verificirati jer uvijek ima onih koji se pretvaraju kao isti... A što se lokacije tiče, Blato je veliko, nasip je cijelom dužinom Zagreba...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|