Cure u regiji za Cyber

• Začetnik teme Začetnik teme goko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ekipa a jel netko pokusavao ove s instagrama profile jer oni svi nude cyber sex, s tim da su neke neljubazne i traze prvo uplatu pa onda poziv :D
ali cini se da ima nekih dobrih vrijednih tih para jelena_stojanovic28 , mimi__zemun , makkii.r (Marija Ristic) , ninica__p
i tako te neke starlete koje rade kao dodatnu zaradu , da li je iko probao i da li su provjerene i vrijedne tih para ?
ovo je odgovor od te Jelene:
Ćaoo💋
Ako želiš video call sa mnom sex na kameri da me gledaš kako svršavam i ispunjavam neke od tvojih želja live na kameri uz korišćenje dilda i drugih raznih igračaka uz mogućnost odredjenih uniformi po tvojoj želji ili nekog sexi veša
ako si zainteresovan za to za početak onda je cena 75€ ali ukoliko si ozbiljan i želeo bi odmah da pošalješ novac onda je cena 50€,uplatu možeš izvršiti putem
(Paypal,Pošta,Ria,Moneygram,Wester Union,Mozzart kladionice ili slanjem novca na račun.
....
🤣🤣🤣🤣🤣 koji glupson

ekipa a jel netko pokusavao ove s instagrama profile jer oni svi nude cyber sex, s tim da su neke neljubazne i traze prvo uplatu pa onda poziv :D
ali cini se da ima nekih dobrih vrijednih tih para jelena_stojanovic28 , mimi__zemun , makkii.r (Marija Ristic) , ninica__p
i tako te neke starlete koje rade kao dodatnu zaradu , da li je iko probao i da li su provjerene i vrijedne tih para ?
Jelena Stijanović. Prevara.

pravilo bi trebalo da bude, svaka koja prvi put nudi treba da bude besplatno za povjerljive korisnike ovdje na forumu koji ce napisati da je okej i poslije neka naplaćuje. Mislim da je sasvim fer. Evo Emlana, Domina npr.

Je li neko od vas bio sa ilmom barbie na cam, radi preko of, al dobio sam njen broj, je li ima neko iskustva, bomba je, mislim da nije scam ali opet zs ovu cijenu ne znam da li vrijedi??

Neko iskustva preporuke?

Mislim da si ironican sa ovom objavom, stvarno mislis da ce neko da nudi tebi besplatno nesto jer ti kao ne vjerujes, ne vjerujem ni ja da ces ti platiti, ni prvi ni posljednji koji moljaka za samo 2 min pa poslije nestane i bloka.
Platis i nije problem, ako nemas novca trazi za dzabe i to je to.
Pozdrav za sve galantne i lake momke. Ljubi vas domina, dm za saradnju i
387 61 367 991, 50 - 100 e
Domina, nisam ironičannnn!! .. a Bileccaboy.. čega 50-100eur!? za cam? 🤣.. za te pare mozes uzivo BJ ili cimanje da radis.. daj malo realnosti

Uskoro ce biti skuplji cyber od klasicnog! Zamisli samo desetak dnevno po 50€ na prevaru...fina lova za malo tipkanja i glumatanja. Čast poštenim curama koje odrade dogovoreno i za manje novca. Nazalost takvih je barem ovdje jako malo.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh