Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
di je nacaria quinn definitivno cura koja voli to radit i stvarno je prekrasna, komunikativna, simpaticna i definitivno postena...ko zeli svakako preporucam
samo u skype napisi aria quinndi je nac
jel ti to ozbiljno za ovu tea900...??skype: aria quinn super cura ,otvorena i prezadovoljan sam bio
tea900ma@gmail.com za fetise otvorena ako volis takve stvari,pristupacna
Ines 0917916562 oglasava se ovdje,zgodna cura
Jeli to ona od prije godine dana?Koja bila navlakusa?jel ti to ozbiljno za ovu tea900...??
ja mislim da je. čista navlakuša. još se javi nakon nekog vremene da provjeri može li još nešto uzetJeli to ona od prije godine dana?Koja bila navlakusa?
tanja rublje 34, netko iskustvo? oglasava se
ja sam je gledao nedavno.... odlična curaNetko pricao sa sa novom curom pod imenom nicka 27?
Imas broj ?ja sam je gledao nedavno.... odlična cura
imaš na oglasuImas broj ?
pogledaj oglas, na njezinoj slici ti je brojJa nezz, al ja ga ne vidim posalji mi broj
Imas na oglasniku tri (Ines i dvije nove) Sve rade pod provjerenim korisnicom Ines pa bi trebale biti provjerene.Posalji poruku ili nazovi pa pitaj.jel ima koja da pokaze facu?
Znam, al ne pokozuju facu. Bar one koje su me privukle fotkom.Imas na oglasniku tri (Ines i dvije nove) Sve rade pod provjerenim korisnicom Ines pa bi trebale biti provjerene.Posalji poruku ili nazovi pa pitaj.
Da.Rijetko koja pokazuje lice,boje se da netko ne objavi njihove slike.U potrazi za svojim nekim fetisima naletio i na cure koje pokazivale lice, cak im ponudio da ovdje dam kao neku preporuku ali nisu htjele,jer se ne bave profi.Znam, al ne pokozuju facu. Bar one koje su me privukle fotkom.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|