Dakle nije jedna u nizu prevara?Super vesela i aktivna mala , radi sve sto trazis bez lica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle nije jedna u nizu prevara?Super vesela i aktivna mala , radi sve sto trazis bez lica
mogu potvrditi da su slike aktualne, cura je mlada i zivahna. ne pokazuje lice i vidi se da je malo neiskusna ali nije prevaraDakle nije jedna u nizu prevara?
Slika u oglasu je od cure koja jeceadilau Splitu i rijeci. Sad nije aktivna preko 2 godineJoš jedan lažnjak, koristi slike od jedne cure što je prije radila u Splitu (ne preko interneta!), Matea, za koju se govorilo da su je jebali svi u Splitu.
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Šteta što ne postoji opcija da se prijavi da je lažan oglas
Tnx, i izgledalo je prejeftino, meni je napisala pola sata na cam za 100 knPrevarantica pokrala me za sto kuna.
Izbjegavajte.
Vidim po poruci da trazis dame za uzivo…. Ovo mozes samo platit da gledas preko kamere, na uzivo zaboravi hahaVruće druženje preko kamere😈
Vruća i jako zločesta Vanesa😈 Nudi privatno hot cam druzenje Dopustite mi da vas zadovoljim onako kako ja najbolje…www.oglasnik.hr
jel neko ima iskustva s ovom djev
nisam ni mislio na uzivo zanima me samo je li prava ili cu baciti pare. na whatsappu ima sliku lica za razliku od ovdje na oglasu. Zanima me samo ako neko ima iskustvo je li prevara ili cura stvarno obavi sto obecaVidim po poruci da trazis dame za uzivo…. Ovo mozes samo platit da gledas preko kamere, na uzivo zaboravi haha
Fejk oglasnisam ni mislio na uzivo zanima me samo je li prava ili cu baciti pare. na whatsappu ima sliku lica za razliku od ovdje na oglasu. Zanima me samo ako neko ima iskustvo je li prevara ili cura stvarno obavi sto obeca
onda ocito volis zene ravne poput daske i bez ikakih oblina,sto se vidi iz prilozenog ali tko voli nek izvoliAko nekome može pomoći, sve preporuke za https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/tina-21g-online-zabava-nova-cura-oglas-4837719. Cura ispostuje apsolutno sve i lako se dogovoriti. Apsolutno sve preporuke, uzmite nju ako volite cyber, ja znam koga ću uvijek izabrati. Pozdrav svima.
boze hana prestani bit toliko ogorcena pa ti se mozda vrate musterije bez da bespotrebno blatis konkurenciju. jadna cura je kriva jer nema celulita ko ti? ne kuzim stvarno..onda ocito volis zene ravne poput daske i bez ikakih oblina,sto se vidi iz prilozenog ali tko voli nek izvoli
+385924093159 javite se Megy. Ona radi najbolji cam2camjel to stvarno nema ni jedna za cayber na cam , šteta , ako koja prati nek se javi za dogovor , aircas, i drugi oblici plačanja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|