Javi se za vrucu i neodoljivu avanturu😜 - Cyber sex - Ljubavni oglasnik
Hej bokk, ja sam Sara, a ovdje ti nudim svoje mokre online usluge kao što su moj paket hot slika i videa😜 i hot chat

Fejukusa. Nemojte nasjedati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još jedan štakor![]()
Cyber sex uz minimalnu naknadu od 0-24. - Cyber sex - Ljubavni oglasnik
Javite se na mail ili chat (ako sam ovdje). Naknada je mininalna, a dobra zabava zagarantirana. Prodaja slika, osobnihljubavni-oglasnik.net
javite mi se na chat ili mail![]()
Isto lažnjak! Tolko plitki mozgovi da u oglas stavi jedne fotke a za dokaz šalje drugeProbao netko?![]()
ISPOD CIJENE - Cyber sex - Ljubavni oglasnik
C2c, slike, videa, chat, dominacija, joi, footfetish, dickrating, role play, squirt. 💋0917914883.💋 S PROVJERU Rljubavni-oglasnik.net
Pa zar je moguce da ovdje na oglasu ima i laznjaka???? Ja ne mogu da vjerujemIsto lažnjak! Tolko plitki mozgovi da u oglas stavi jedne fotke a za dokaz šalje druge![]()
Ovaj prvi video mi otvori normal ove druge dole ne
I corav vidi da je. FAKE
Kako si uplacivao?Ko želi da proba, ova je stvarno dobra. Crnka 40tih godina iz Srbije je. Negdje sam je pronašao na oglasima, Marina ili tako nešto. Uglavnom javio se ona mi poslala cjenovnik neka klasika manje više 10 eura 5 min, 15 eura 10 min. Javila mi se na poziv, pošto uvijek provjerim video pozivom(previše fejkova) i poslije toga uplatim i dogovorimo termin. Javi mi se ona poslije u dogovorenom terminu, malo manje sise, guza onako srednja, ali jako jako jebozovna, usne vrhunske. U jednom momentu sam imao osjećaj da je kod mene u prostoriji , znači stvarno se vrhunski uživi u ulogu.
Svakako planiram ponoviti.
Ko želi probati evo kontakt +381629255731
SkupoNa ovoj stranici možete nać žene za cyber sex
24Wink.com - Sex Chat, Webcam i Hot Sex, Erotske Priče
Online dating ❤️ , sexy webcam chat, vruće erotske priče i hot najbolje hot chat dopisivanje i cyber sex.www.24wink.com
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|