Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u Samoborceku?Ne mora biti u tramvaju, može i ZET-ovom autobusu.
Steta, mene bas u Samoborceku slikaju stalno.Hahaha.
Pretpostavljam da se tamo sjedi kao i u svakom međugradskom autobusu, tako da ne.
Trazis od nas da ne pisemo gluposti a ti napise ovo sto si napisao iznad. Nemoj bit nepostenA jesam lijepo molio da se ne pišu gluposti, ali ne. Moraju neki pa moraju.
realno hahahahahhahahahhahahahahahahahTrazis od nas da ne pisemo gluposti a ti napise ovo sto si napisao iznad. Nemoj bit neposten
Kaj jos u vrapču za tvoju glupost nisu našli lijeka,bolje da te tata u grm zdrkao bila bi jedna kretenčina na ovom svijetu manjeDa li vam se ikad dogodilo da vas neka cura slika u tramvaju, u smislu da joj se (valjda) sviđate.
I ljudi za ozbiljno vas pitam, dakle nemojte sada tu pisati neke gluposti.
Ja ne serem po nikom,nego sam po tebi majmune bolesni retardirani smrdljiviKretenčina se javlja.
Ako ti ne paše tema onda se makni, ali ti očito nemaš što za raditi u životu nego srati drugim ljudima, a to radiš samo zato što imaš problema u glavi.
Trole.
Tvoja tema jesi bolestanOdi se liječit i odjebi s moje teme.
Hvala na lijepim zeljama,moja mama je umrla ali ja tvojoj ne zelim nista lose,jel nije ona kriva kaj je rodila kretena sa sa posebnim potrebama kojima je mjesto u ustanovi za promatranje jadniče jadni smrdljiviNe obraćaj mi se više.
Dao Bog da rak dobije ta maternica koja je tebe rodila.
Kaj bi tek onda tvoja kučka trebala rečUmrla je od sramote jer si joj ti sin.
Naravno kurvin sine!!!Ajde goni se sa ove teme. I ne obraćaj mi se više na ovom forumu.
Nađi si prijatelje.
Tebra, cura je po svemu opisanom skužila da ju snimaš i pametno uzela telefon da snimi budalu koja je snima pa da ti se kad i ako negdje video izađe gdje ne treba, popne na glavu i sjebe te ko niko nikad!Imao ja više kojekakvih doživljaja u ZET-ovim vozilima, ali sada ću ispričati vezano uz slikanje.
Ušao sam u tramvaj u kojem je bilo malo ljudi i svi su sjedili. Među ljudima koji su sjedili su bile i 2 prijateljice od kojih je jedna sličila na finsku premijerku pa sam ju zbog toga primjetio.
Sjedili smo jedan drugom preko puta prolaza u tramvaju.
Gledam ja malo u nju i kao da ona gleda u mene.
Zatim sam uzeo mobitel, upalio snimanje i stavio mobitel tako da kamera gleda u nju. Ona naravno nije kužila da ju se snima. Gledao sam na drugu od nje kroz prozor.
Kasnije sam doma pregledao snimku i na njoj se baš vidi kako nešto tipka po mobitelu, onda podiže mobitel prema gore i stišće gumb. Dakle slikala je. Ne znam kako da vam sad to najbolje riječima objasnim, ali iz snimke se vidjelo da je slikala.
E sad će neki reći, pa ti si nju snimao.
Pa naravno da sam snimao kad sam jedino tako mogao vidjeti dali me gleda. Neće ona u mene gledati ako kuži da ju vidim.
Sine, pa ti se bodeš!Nebi rekao, ali zanimljiva teorija.
No meni se sve čini da je tebe jebala cijela divizija.
Neka si ti sebi otvorio temu pa da umjesto drkanja dođeš fino liječit te svoje frustracije na forum. Idi pojebi nešto, vjeruj mi, bude lakše i tebi i svima oko tebe.Vrijeđat si počeo ti.
Vidi se da ti je alzheimer u unaprijedjelom stadiju.
slažem se, i ja fotkam žene koje bi jebalane znam za njih, al ja znam skrivećki slikat ženske koje bih slikao ergo jebo tak da je vjerojatno vice versa
Bravo buraz svaka častNeka si ti sebi otvorio temu pa da umjesto drkanja dođeš fino liječit te svoje frustracije na forum. Idi pojebi nešto, vjeruj mi, bude lakše i tebi i svima oko tebe.
Lijepo te gledat ovako, kad misliš još da možeš i tjerat ljude sa temeFrustracije liječiš ti koji dolaziš na tuđe teme i onda sereš.
Odjebi od više.
Poštovani gospodine,
zamolio bih Vas da se maknete sa ove teme koju sam ja otvorio jer Vama na ovoj temi nije mjesto.
Dodatno bih Vas zamolio da se nikad više ne oglasite ni na jednoj temi koju sam ja pokrenuo.
Dodatno, dodatno bih Vas zamolio da mi se nikad više ne obratite na ovom forumu ni na kojoj temi.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|