Cuckold

• Začetnik teme Začetnik teme dedao
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poz,mi smo par koji je probao mmž,mžm i sad tražimo par,ali nemoguća misija.Puno lažnih profila.Probali i na drugim stranicama,ali neuspješno.

Poz,mi smo par koji je probao mmž,mžm i sad tražimo par,ali nemoguća misija.Puno lažnih profila.Probali i na drugim stranicama,ali neuspješno.
Niste vi jedini puno nas što pojedinaca što parova teško je upoznat nekog tko je ok I normalan većinom sve neki bolesnici pa se krivo predstavljaju i lažu zato je postala jako teško nekog upoznat

Niste vi jedini puno nas što pojedinaca što parova teško je upoznat nekog tko je ok I normalan većinom sve neki bolesnici pa se krivo predstavljaju i lažu zato je postala jako teško nekog upoznat
To lažno predstavljanje mi nije jasno,sve se ipak na jraju dozna,samo misle da će skupit koju sliku,e to s nama ne prolazi.Slike dijelimo samo kad se žene čuju telefonski

To lažno predstavljanje mi nije jasno,sve se ipak na jraju dozna,samo misle da će skupit koju sliku,e to s nama ne prolazi.Slike dijelimo samo kad se žene čuju telefonski
Znam da se sve dozna brzo ja sam pojedinac muškarac koji traži ženu a u većini slučajeva se jave ovi bolesnici pederi ja ih jednostavno ne razumjen ako sam napisao da tražim ženu onda nema se što javljati takav retardirani bolesnik jednostavno ne kužim kako to oni razmišljaju samo za mene su to bolesne budale koje trebaju ići na liječenje ili ne razumiju što trazim ili se prave glupi ma sve su to takve budale unistile baš zbog njihovog lažnog predstavljanja puno ljudi koji bi se i željeli naći i upoznat nekog boje se javit

Koje toplice,koliko ste imali uspjeha?
Sada za vikend je bilo..skoro pa nista ..
Prosli puta je bio jedan par do nas ..isto tako su se jebuckali ..malo se gledali ..
I tu je zavrsilo..
Prije 3mjeseca je na nekih 2m bio frajer koji nas je gledao i drkao pod vodom..
Za početak niti ne trazimo nista vise ..
Ali niti ne odbijamo ako se spontano dogodi i nesto vise ..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh