To ti ovisi kakva je ona ženska, ako je vatrena onda će joj se motat to po glavi i postoje šanse, ako je babski tip onda ništaKako da kazem djevojci da zelim gledat kako ju ubijaju od k drugi decki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti ovisi kakva je ona ženska, ako je vatrena onda će joj se motat to po glavi i postoje šanse, ako je babski tip onda ništaKako da kazem djevojci da zelim gledat kako ju ubijaju od k drugi decki?
Ja bi htio probatiZanima me je li tko probao i da li bi?
Tako i mojaJa svoju nagovaram neko vrijeme, al mislim da bi prije popa nagovorio da mi izda račun kad ide u posvetu kućeje ona perverzna, koketira ispred mene s drugima često, pronalazio sam joj svakakve poruke.. Al ona kao oće samo moj kurac... Izigrava sveticu, a takvu ju nisam upoznao
Cim se mora nagovarati teško, ako bu htijela javiJa svoju nagovaram neko vrijeme, al mislim da bi prije popa nagovorio da mi izda račun kad ide u posvetu kućeje ona perverzna, koketira ispred mene s drugima često, pronalazio sam joj svakakve poruke.. Al ona kao oće samo moj kurac... Izigrava sveticu, a takvu ju nisam upoznao
Popricajmo...Moja bi probala. Samo kako se odluciti za nekoga.
Neki zgodan iz zg?
Mozeli iz puleNeki zgodan iz zg?
Kako izgledaš i što bi ti?Neki par zg?
Poslusan muskarac trazi par da se poigrate samnom ocistio bih picku jezikom nakon sta se poseksate njeno tijelo i ostale igrice po dogovoruNas pali to pod našim uvjetima i bez puno komplikacija. Muškarci često drame ili kompliciraju. To je veliki odbijanac. Isto tako to je fetiš i tu ste vi kao treća osoba samo kurac/ruke/jezik koji nam služi za ispunjavanje želja.
Ako se slažete s tim odškrinuli ste si vrata.
Ako tražite ozbiljnog hetero tipa bez kompliciranja javite se....Istra,Rijeka,,,,dalje sve po dogovoruNas pali to pod našim uvjetima i bez puno komplikacija. Muškarci često drame ili kompliciraju. To je veliki odbijanac. Isto tako to je fetiš i tu ste vi kao treća osoba samo kurac/ruke/jezik koji nam služi za ispunjavanje želja.
Ovo je prava istina, većina M sve pokvari. Ego ostavi doma, i ne dokazuj se. Ne blebeći gluposti, kako si uspješan na poslu....bla bla...Nas pali to pod našim uvjetima i bez puno komplikacija. Muškarci često drame ili kompliciraju. To je veliki odbijanac. Isto tako to je fetiš i tu ste vi kao treća osoba samo kurac/ruke/jezik koji nam služi za ispunjavanje želja.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|