To ti ovisi kakva je ona ženska, ako je vatrena onda će joj se motat to po glavi i postoje šanse, ako je babski tip onda ništaKako da kazem djevojci da zelim gledat kako ju ubijaju od k drugi decki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti ovisi kakva je ona ženska, ako je vatrena onda će joj se motat to po glavi i postoje šanse, ako je babski tip onda ništaKako da kazem djevojci da zelim gledat kako ju ubijaju od k drugi decki?
Ja bi htio probatiZanima me je li tko probao i da li bi?
Tako i mojaJa svoju nagovaram neko vrijeme, al mislim da bi prije popa nagovorio da mi izda račun kad ide u posvetu kuće je ona perverzna, koketira ispred mene s drugima često, pronalazio sam joj svakakve poruke.. Al ona kao oće samo moj kurac... Izigrava sveticu, a takvu ju nisam upoznao
Cim se mora nagovarati teško, ako bu htijela javi ja sam iz bjJa svoju nagovaram neko vrijeme, al mislim da bi prije popa nagovorio da mi izda račun kad ide u posvetu kuće je ona perverzna, koketira ispred mene s drugima često, pronalazio sam joj svakakve poruke.. Al ona kao oće samo moj kurac... Izigrava sveticu, a takvu ju nisam upoznao
Popricajmo...Moja bi probala. Samo kako se odluciti za nekoga.
Neki zgodan iz zg?
Mozeli iz puleNeki zgodan iz zg?
Kako izgledaš i što bi ti?Neki par zg?
Poslusan muskarac trazi par da se poigrate samnom ocistio bih picku jezikom nakon sta se poseksate njeno tijelo i ostale igrice po dogovoruNas pali to pod našim uvjetima i bez puno komplikacija. Muškarci često drame ili kompliciraju. To je veliki odbijanac. Isto tako to je fetiš i tu ste vi kao treća osoba samo kurac/ruke/jezik koji nam služi za ispunjavanje želja.
Ako se slažete s tim odškrinuli ste si vrata.
Ako tražite ozbiljnog hetero tipa bez kompliciranja javite se....Istra,Rijeka,,,,dalje sve po dogovoruNas pali to pod našim uvjetima i bez puno komplikacija. Muškarci često drame ili kompliciraju. To je veliki odbijanac. Isto tako to je fetiš i tu ste vi kao treća osoba samo kurac/ruke/jezik koji nam služi za ispunjavanje želja.
Ovo je prava istina, većina M sve pokvari. Ego ostavi doma, i ne dokazuj se. Ne blebeći gluposti, kako si uspješan na poslu....bla bla...Nas pali to pod našim uvjetima i bez puno komplikacija. Muškarci često drame ili kompliciraju. To je veliki odbijanac. Isto tako to je fetiš i tu ste vi kao treća osoba samo kurac/ruke/jezik koji nam služi za ispunjavanje želja.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|