Crystal Richi

@Drlove gde se pojavi, tu vreba sve moguće. Kaldinija, Sifilis, Tifus, Herpes genitalni, Goroneja i na kraju HIV.
Zamisli on sa svojih 29 dinago u Eurima, ljubitelj trandži i homoseksualaca razni izvor virusa i bolesti.
Pod 1 muški me ne zanimaju.
Pod 2 nemoj preskakat terapiju
Pod 3. Nisu bolesti kazne da čekaju u zasjedi i vide ds neko nešto rsdi pa ga napadnu.
Pod 4. Ja zdrav ko dren
Pod 5. Primijetio sam ova tema ima puno fanboyeva. 50% njih zaljubljeno a 50% njih vidlo crystal na pornicu izdrkala i odma je ide branit. Kad se sjetim prije kad sam pisao svoje iskustvo odma bili napadi a da za bilo koju drugu curu napišeš tako onda bi drugi bili pa da tako je bilo i meni i slično. Nije li to malo dvolično 🤔.
Pod 6. Jučer si napravio acc i došao ovdje pametovat
 
Još pod 7.
7. Napušiš se kurca.
Razguli više s ove teme pederu.
Joj de ajde Odi korisno nes radit i napuši se ti kurca. Jučer se registrirao 30 poruka ima i to na ovoj temi od tih 30 29 je neka rasprava i svađa, a jedna je kao ajmo rec nekakva recenzija. Djeca u školi napišu opširnije lektiru neg ti recenzije. Recenzija mora imat cijenu kakva je usluga, a ne ja došao do crystal ili neke cure druge nebitno. Odlično pusi jebo sam u 2 poze i tjt.
 
U usta ti se pokakim, imaš 700 poruka da vidim te tvoje recenzije? ko te jebao, kako, jel tvrda kita il je mlohava itd. Jebo ti guzove Ivanove pa se zarotirali.
Imao sam ja negdje recenzije, al to je bilo prije tvog dolaska sinko. I jedno ljeto je bio pad foruma ili teme i obrisano dosta postova bilo ta na temi Brazilke Itd.
A gle ja znam da je tvoja želja da te neka tvrda kita izjebe, al nemas ti hrabrosti sebi to priznat i otići tako negdje.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh