Pa to je problem. Sto bi dali lude novce za malo akcije i onda dignu cijene u nebesa. I onda se dogodi okej traži 250€ 1h nebitno platiš usluga losa (mislim sad globalno na sve da nebi bilo opet poslje pametovanja) ako platim 250€ onda očekujem maksimum tih sat vremena. A ne kao meni jednom se dogodilo 200€ 1h ja jebem ona lista instagram ili šta već tamo davno bilo to nezz neka ukrajinka . To je ko da nazoveš automehaničara i on kaže ok dovedite auto tad i tad ti dođeš i kaže ti a joj gospon pa vi vozite golf a meni se danas neda popravljat golf danas servisiranje samo Mercedes. A znate sutra idem na godisnji a nis ostavite auto 2 tjedna tu i platite mi 200€ popravak tolko vam dođe poprvak pa ću za 2 tjedna riješit ako ne tad onda za jedno 4 tjedna a ko ni tad bit će do iduće do danasanjeg dana sigurno. I šta ostavio bi auto i reko okej rijesi kad stigneš .Svako za sebe odluci jel mu nesto skupo ili nije. Meni da je rekla 1000€ alinclusive ja bi prihvatio i to je to.
Ja ugl očekujem neki kao gfe malo maženja i to i da je sar vremena sat vremena a ne da ti skrati jer si eto svršio i njoj se neda. Možemo mi kartat i neku tih 20 min nije problem pricat o tome zasto je trava zelena a ne ds sam gledaš kak me se riješit sto prije.