Crystal Richi

Kakv problem imaš? Iznosim svoje mišljenje i bio sam kod dotične prije 2 godine i nisam bas impresioniran uslugom s obzirom na cijenu.
Sasvim legitimno

Tada sam radila sa agencijom i znam da odradim posao loše da meni osoba više ne dolazi.
Ja se ne sećam tebe, tako da neću sada kriviti tebe.
Tako je kako je, svima boli kurac a pogotovo mene 😎
 
E pa ovako forumaši, čekao sam Crystal već neko vrijeme da dođe u metropolu i sad kad je došla iskoristio sam to što je tu...

Jutros u 10:00h bio kod Crysral, sabiram osjećaje i utiske. Pa da napišem kratku recenziju i svoje lično iskustvo sa preljepom Crystal.

Ukratko moje iskustvo:

Dogovorili smo se u 4 poruke. Ja poslao poruku u četvrtak
"Crystal mogu li dobiti rezervaciju u subotu u 10h"?
-ona odgovara "može"
"Samo reko još mi pošalji adresu da se ja organizujem i vidimo se 100% u subotu u 10h."
-Ona poslala i to je to.
To je bila sva konverzacija u četvrtak između mene i nje.
U subotu ujutro oko 8h tuširanje, spremanje spremim se krenem i vozim malo manje od 100km do Sarajeva, dolazim u dio grada gdje se ona nalazi oko pola 10 i javljam se da sam stigao i šaljem sliku okolnih zgrada dok tražim njenu adresu, zgradu, ulaz. Ona odgovara tamam dok ti dođeš-nađeš da se ja spremim.
Napokon oko 9i45 ja se nađem tačno na adresi i broju koji mi je rekla, ispred ulaza stojim, slikam ulaz u zgradu i pošaljem sliku jel to to?
U roku 30 sekundi nakon što sam poslao sliku zgrade i ulaza na Wa, dok stojim tu ispred zgrade i ulaza, čujem otvaranje prozora na prvom spratu i onako mahinalno pogledah jer je mir i tišina, kad na prozoru pomoli se nasmijana i preljepa Cryistal i rukom mi pokaza 👍 kao to je to i u istom trenu stiže poruka na Wa otvaram.
Otvoriše se vrata zgrade, ja uđem penjem se na prvi sprat, gore me na vratima stana čeka Crystal i tu počinje SHOW.

Stoji djevojka preljepa, mnogo ljepša nego na slikama i videima, bosonoga, u haljinici šarenoj kao mali tigrić, medić.. sva lijepa k'o najslađi kolačić, bonbončić.... Avion od djevojke! Pravi andžeo.
Ulazim u stan, stan lijep uredan, upoznajemo se, nudi me čokoladom, kafom, dogvaramo uslugu koju želim, vidim ja da će tu biti vatreno i kad me pitala želim li tuš, ja sam otišao i to jutro po drugi put se istuširao ledenom vodom.
Nakon tuša počinje akcija-vatraa🔥. Crystal preljepa, prezgodna, mirisna, koža nježna, glatka, mekana, nijedne mane djevojka na tijelu nema. Možeš je poljubiti gdje god poželiš, od njenih stopala do usana sva je kao avion.
Ja sam uživao i ponoviću to sigurno, snimali smo par videa za moj gušt.
Ja sam uzeo pola sata, brat bratu ostao sam više od sat vremena!!
Napomenuću da sam ja tu došao ko džentmen sa ružom u ruci 🙂


Ovako iskreno, i realno bez imalo pretjerivanja kod Crystal je sve ocjena 10od10. Od dogovora, usluge, smještaja, higijene, cijene, svega ocjena je čista 10-ka. Znači bilo šta što možeš ocjeniti, Crystal dobija ocjenu 10. A sama Crystal, njena lepota,zgodnoća ocjena 10+.

Toliko mi je dobro bilo da evo kontam sve ovo ponoviti i sutra, samo bez videa. 😁
Ovo je primjer i smisao foruma kako treba dati detaljne recenzije, svaka čast, nadam se da će Crystal i dalje biti u Bosni kada i ja dođem dole na godišnji, da i ja dam jednu ovakvu recenziju. 😎
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh