Crystal
Well-known member
I oglas i jaNisam skonto. Šta poslje 13 sati će bit dostupan oglas ili sto ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I oglas i jaNisam skonto. Šta poslje 13 sati će bit dostupan oglas ili sto ?
Iskreno,meni je tebe žao,nije Jasenovac za tebe,nema tamo takve ustanove,ali preporučam ti Popovaču,tamo ima ustanova za tebe i drlove i ostale psihičke bolesnike.
Pitaj onog svog klošarčinu, on se proglasio Crbinom, a i pokazuje latentne simpatije prema tebi, kao i ti prema njemu. Možda da se nađete, raspravite temu, a usput u povjerenju iskomunicrate svoje sklonosti seksualne prirode.Za tebe ,kada ti se kaže da si peder sa psihičkim problemima,nije uvreda,to je činjenica.(p.s,još mi duguješ objašnjenje za Jasenovac)
Msm da ti je pol h 200Crystal, dajes li ista za 200 ? 300 nedam brate
Niti mi ne treba duze, ja ga ispraznim za 15min max :/ (onda moze i za 100Msm da ti je pol h 200
Joj svasta ovdje citam pa vi curi odredjujete cijenu ha ha kad nemas para drkaj nije to za svakogPušenje sa gutanjem stoja?
Nitko ne odredjuje cijenu, nego mi odlucujemo dali cemo prihvatiti to ili necemo, takodjer odlucujemo sta zelimo, i sta ocekujemo, na vama je da to osigurateJoj svasta ovdje citam pa vi curi odredjujete cijenu ha ha kad nemas para drkaj nije to za svakog
Ma mislim da je pisalo negdje da je takoJoj svasta ovdje citam pa vi curi odredjujete cijenu ha ha kad nemas para drkaj nije to za svakog
Naravno, zakon ponude i potražnjeJoj svasta ovdje citam pa vi curi odredjujete cijenu ha ha kad nemas para drkaj nije to za svakog
Ajde ti,lijepo reci mami da ti skuha čokolino,pa nakon toga pravac PopovačaPitaj onog svog klošarčinu, on se proglasio Crbinom, a i pokazuje latentne simpatije prema tebi, kao i ti prema njemu. Možda da se nađete, raspravite temu, a usput u povjerenju iskomunicrate svoje sklonosti seksualne prirode.
Što ti uopće radiš na ovoj temi kada tebe žene ne zanimaju,ti jebavaš tranđe bez kondoma,možda i sidu imaš,sada bi Crystal jebavo,ali ona je žensko,ne diže se tebi na takve.Msm da ti je pol h 200
Jel ti radiš?Joj svasta ovdje citam pa vi curi odredjujete cijenu ha ha kad nemas para drkaj nije to za svakog
Reko sam ti već mene zanimaju žene. Pod dva jebem žene . Pod 3 ja uvijek sve s kondomom osim oralnogŠto ti uopće radiš na ovoj temi kada tebe žene ne zanimaju,ti jebavaš tranđe bez kondoma,možda i sidu imaš,sada bi Crystal jebavo,ali ona je žensko,ne diže se tebi na takve.
DaJel ti radiš?
Jebemo neandertalke poput tebe i nje badava, cak i na vas racun dok vas osramotimo poslije usred bijela dana, kurvica.Joj svasta ovdje citam pa vi curi odredjujete cijenu ha ha kad nemas para drkaj nije to za svakog
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|