Crystal Richi

I samo mi molim te objasni odkud tolika naivnost kod vas "klempavih" kad mislite da su vam Srbi glavni neprijatelji? Ustvari, ne moraš, ti si zaljubljen u njih, ljubav i mržnja dva pola iste pojave. Ta naivnost je psihogenetska mana, zato vam i je gubitništvo sudbina.
Reci ti meni,molim te,odkuda vama Srbima tolika patološka mržnja prema Hrvatima i svemu što je hrvatsko,a nisi mi objasnio ni tvoju opčinjenost Jasenovcem ;p.s. da li si se javio u Popovaču,da li su ti dali termin,i javi nam kada te izliječe.Eto zdrav ti nama i veseo bio i tranđu naguzio.

Ih tebi se svi guze sa svima. Guzi li tebe itko ili si ljubosmran sto ne guzis i nitko te ne guzi
Pa gle,nemam takvih sklonosti,ali tebi bi preporučio onog srbo kineza.Vas dvojica da se skompate i jedan drugog guzite pošto to volite,jedino se dogovorite tko će suknju nositi,a još vas neće ništa niti koštati,a svoju bolest ujedno zadržite za sebe.

Reci ti meni,molim te,odkuda vama Srbima tolika patološka mržnja prema Hrvatima i svemu što je hrvatsko,a nisi mi objasnio ni tvoju opčinjenost Jasenovcem ;p.s. da li si se javio u Popovaču,da li su ti dali termin,i javi nam kada te izliječe.Eto zdrav ti nama i veseo bio i tranđu naguzio.
Ti Hrvat, hoćeš reći? Nisi ti Hrvat, nego "klempavi" znači lopov, uzurpator, lažov i ostalo.. po potrebi. Pitaj ovog dolje klošarčinu, on se okitio lažnim perijem kao i ti.

Smiješno je to sve. Ovaj misli da je nekog uvrijedio kad nekog proglasi Srbinom i pederom. Ne postoji to ništa, to je samo u tvojoj glavi, zapitaj se o svom psihičkom zdravlju.

Ova zena hitno treba menadzera da odgovara na debilne poruke: u kom si gradu, kad dolazis tu, kad se vracas tamo....pa je li moguce da ste toliko retardirani i vrtite ta pitanja kad zena bukvalno uvijek napise gdje je i da li radi.

Za 150 nisam se jebala nikad, u Bg-u se jebem za 350, zašto to ne napises?
Uradila sam tako jer sada smrsala, bolje izgledam, pa i ne trebaju mi više pare toliko.
I da imam više vremena za OF i za drage mene osobe.
I za posao na 2-3 sata, pa sa ne trošim vreme na forumaše
Tocno sto sam rekao sad joj je dovoljno 1-2 musterije dnevno i to je super ocuvanija ces bit ali samo manje bahatluka jer izbit ce ti zivot neko iz tebe ako ga iznerviras na max ne treba ti to ima budala na svakom cosku brdovitog balkana.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh