Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skupa ali isplati se300e u Zd, mislim da cu cekat neku drugu kristalnu za 200e/h.
Nekako prestaje imat smisla sve ovo s tim cijenama, svaka joj cast. Super izgleda i virujen da je usluga na vrhuncu. Ali triba povuc crtu, i imat neke svoje principe.Skupa ali isplati se
Ima i toga naravnoNekako prestaje imat smisla sve ovo s tim cijenama, svaka joj cast. Super izgleda i virujen da je usluga na vrhuncu. Ali triba povuc crtu, i imat neke svoje principe.
Pitaj nju, nisam joj ja a tko tebe pita majmune retardirani po cem si zakljucio uopce da pitam tebe nesto
Ne moraš biti tako kategoričan300e u Zd, mislim da cu cekat neku drugu kristalnu za 200e/h.
Hoću, uvek sam htela da vidim PuluCes dolaziti sto do istre do pule kojim slucajem?![]()
najavi kad stizes i eto me prvi u redu te cekamHoću, uvek sam htela da vidim Pulu![]()
Sa tvom omiljenom osobomMožeš snimiti nam malo akcije u Zadru?
Ne javljam se u pvt, imaš broj sto se ne piše samo u poljskom wc, pa se javiChris pozdrav iz Zd
Javi se u pvt ako si za akciju
Znaci blokiraću i drugi brojJa sam se logira tu jer si mi blok br nakon trece por.
Jel moze sansa za popravak sad kad si vec u zd? Moga sam nabavit i drugi br,al eto nisam
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|