Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Male novčanike?Volim male
Kako ti znaš koliki je moj,od cipela broj.Eto pero taman za tebe, savršena
Čuo samVolim male
Nema malih,samo duboke i široke.Volim male
Ona se meni svidjela kroz ovaj forum,njezini odgovori,način razmišljanja, mentalni sklop....Eto pero taman za tebe, savršena
A njeni filmovi su horori,kada gledaš ,uplašiš se.Ona se meni svidjela kroz ovaj forum,njezini odgovori,način razmišljanja, mentalni sklop....
Ivane, dosadan si višeMale novčanike?
Iz iskustva kažem, da neka slav cura ima više posla, nego latina
Pa kad ih dođe 4-6 čovek se može umoriti
Ja se ne umorim naravno, ali se dešavaju se sranja u životu i van posla
Nisam stekao dojam da su u Hrvatskoj istočne slavenke popularnije od latina. Na glasu su da skoro nikada ne bude cura iz oglasa i da rade posao kao da ih prisiljavaju. Valjda su otkad pratim forum ukupno pohvalili 3 Ukrajinke/Ruskinje zajedno s tobom
Trenutno razmišljam o tome da se uklopi dostava tapeta sa dolaskom majstoraEjj vecer, razmisljas sta o moru u Hrvatkoj, tipa nekoj Opatiji? Hahahah
Odkuda ti znaš da se ja zovem Ivan????Ivane, dosadan si više
StižemVolim male
Mislim da je normalno da smo mi malo više zainteresirani za latinke zato jer su nam egzotičnije, pa imaju bolji prolaz... Isto tak su kod Arapa najcjenjenije plave cure.Naprimer, u UK brazilka košta 160£ sat, kad istočna Slovenka - 250-300£
Ma i zamisli da njima dođe 6 lika i 6 puta svaki dan te pitaju ŠTA MISLIŠ O TOM RATU??
Pa dobro jel se moze private dogovorit sta sa tobom ? Javi se pa da popricamo pa kad budes tu, neka kombinacijaKad budem stigla, neću nikome da kažem sto sam tu. Zatvoriću se u apartmanu i to je to
Nije istina, ali ti, naravno, znaš bolje od meneMislim da je normalno da smo mi malo više zainteresirani za latinke zato jer su nam egzotičnije, pa imaju bolji prolaz... Isto tak su kod Arapa najcjenjenije plave cure.
Kod arapa najbolje se prodaju 110kg + cure sa crnom kosom, Marokanke nprMislim da je normalno da smo mi malo više zainteresirani za latinke zato jer su nam egzotičnije, pa imaju bolji prolaz... Isto tak su kod Arapa najcjenjenije plave cure.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|