Crystal
Well-known member
Kad budem stigla, neću nikome da kažem sto sam tu. Zatvoriću se u apartmanu i to je toNo, budes rekla kaj ? Zagreb u pitanju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad budem stigla, neću nikome da kažem sto sam tu. Zatvoriću se u apartmanu i to je toNo, budes rekla kaj ? Zagreb u pitanju
Ti izgleda voliš kurac ,više nego kruha jesti,i još od kurca i živiš,pa nema šanse da onda radiš preko kurca.Kad budem stigla, neću nikome da kažem sto sam tu. Zatvoriću se u apartmanu i to je to
Nego reci ,jel mogu kod tebe doći i oni što nemaju velike kurčeve?Ti izgleda voliš kurac ,više nego kruha jesti,i još od kurca i živiš,pa nema šanse da onda radiš preko kurca.
Oni bijele puti i sa malimaNego reci ,jel mogu kod tebe doći i oni što nemaju velike kurčeve?
Volim maleNego reci ,jel mogu kod tebe doći i oni što nemaju velike kurčeve?
Male novčanike?Volim male
Kako ti znaš koliki je moj,od cipela broj.Eto pero taman za tebe, savršena
Čuo samVolim male
Nema malih,samo duboke i široke.Volim male
Ona se meni svidjela kroz ovaj forum,njezini odgovori,način razmišljanja, mentalni sklop....Eto pero taman za tebe, savršena
A njeni filmovi su horori,kada gledaš ,uplašiš se.Ona se meni svidjela kroz ovaj forum,njezini odgovori,način razmišljanja, mentalni sklop....
Ivane, dosadan si višeMale novčanike?
Iz iskustva kažem, da neka slav cura ima više posla, nego latina
Pa kad ih dođe 4-6 čovek se može umoriti
Ja se ne umorim naravno, ali se dešavaju se sranja u životu i van posla
Nisam stekao dojam da su u Hrvatskoj istočne slavenke popularnije od latina. Na glasu su da skoro nikada ne bude cura iz oglasa i da rade posao kao da ih prisiljavaju. Valjda su otkad pratim forum ukupno pohvalili 3 Ukrajinke/Ruskinje zajedno s tobom
Trenutno razmišljam o tome da se uklopi dostava tapeta sa dolaskom majstoraEjj vecer, razmisljas sta o moru u Hrvatkoj, tipa nekoj Opatiji? Hahahah
Odkuda ti znaš da se ja zovem Ivan????Ivane, dosadan si više
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|