Crystal Richi

Iz iskustva kažem, da neka slav cura ima više posla, nego latina
Pa kad ih dođe 4-6 čovek se može umoriti

Ja se ne umorim naravno, ali se dešavaju se sranja u životu i van posla

Nisam stekao dojam da su u Hrvatskoj istočne slavenke popularnije od latina. Na glasu su da skoro nikada ne bude cura iz oglasa i da rade posao kao da ih prisiljavaju. Valjda su otkad pratim forum ukupno pohvalili 3 Ukrajinke/Ruskinje zajedno s tobom

Nisam stekao dojam da su u Hrvatskoj istočne slavenke popularnije od latina. Na glasu su da skoro nikada ne bude cura iz oglasa i da rade posao kao da ih prisiljavaju. Valjda su otkad pratim forum ukupno pohvalili 3 Ukrajinke/Ruskinje zajedno s tobom

Naprimer, u UK brazilka košta 160£ sat, kad istočna Slovenka - 250-300£

Ma i zamisli da njima dođe 6 lika i 6 puta svaki dan te pitaju ŠTA MISLIŠ O TOM RATU??

Sviđaju se meni žene općenito, ali volim profesionalnost. Ako sam platio zabavu to i očekujem a ne kao da sam na karminama.

A i svaka čast tome koji kad vidi atraktivnu ženu ima rat na pameti.

KAD SMO VEC KOD NACIJA EVO MOJE ISKUSTVO
Bas sam dosta vremena radila u turskoj, celu sam obišla. Dokle
Jest su glupi ko kurac, jest vole da puše, ali su NAJČISTIJI
Dođe na sat pa se okupa 3 puta

Balkanci su medium. Ipak se brini o higijeni, ali bio je slučaj da mi je luk rekao, da neće ostati, ako budem i dalje insistirala da se okupa

E zapadni europljane su kritični, suvo govno na dlakama oko supka

Naprimer, u UK brazilka košta 160£ sat, kad istočna Slovenka - 250-300£

Ma i zamisli da njima dođe 6 lika i 6 puta svaki dan te pitaju ŠTA MISLIŠ O TOM RATU??
Mislim da je normalno da smo mi malo više zainteresirani za latinke zato jer su nam egzotičnije, pa imaju bolji prolaz... Isto tak su kod Arapa najcjenjenije plave cure.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh