U pravu si, imam, kao si pogodio?Ti imaš jako uzbudljiv sexualni život čim čitaš šta ja pišem crystal, jebaču moćni ti si naš Rocco Sifredi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si, imam, kao si pogodio?Ti imaš jako uzbudljiv sexualni život čim čitaš šta ja pišem crystal, jebaču moćni ti si naš Rocco Sifredi
Drkanje nije sexualni život, ne diraj se oslijepit ćešU pravu si, imam, kao si pogodio?
Da preboliš štaSAMO PIJAN MOGUU DA PREBOOOLIM
To ti kažeš, a s obzirom da si u očajnom stanju i koliko vidim Crystal ti neće dati niti ti daje, moj sexualni život je puno bolji čak i kad drkam.Drkanje nije sexualni život, ne diraj se oslijepit ćeš
1. TuzlaKristal imam jedno pitanje.
Kad sve sabereš i oduzmeš od sexa do ljubaznosti gdje su ti najbolje mušterije.
U kojem gradu u BiH
Da marama je fejkDa preboliš šta
Ne već MilošaDa marama je fejk
Boli me kurac ta njega. Samo moram vrata menjat u kupatilu i to mi je zao.Ne već Miloša
Oh amore mio, nije ti lakoBoli me kurac ta njega. Samo moram vrata menjat u kupatilu i to mi je zao.
Nego on, klošar, sa 5 brojeva zove da kuka i sere. Psihopatu
Isto samo pijan može da preboli
Evo javio se i virgin jebač manje je očajan od ovih probisvijetaPuno si aktivna ovdje, gdje su jebači, ako nema mušterija da ja dođem
Dolazim tamo 19., al u Mo ne bih se vraćala iskrJa kako sam skontao nece te banjaluka uskoro viditi zbog nekog lika sto te smara,pa imas valjda provjerene klijente i to je to nek mijenja brojeve kpliko oce
Naici meneEh jbg, jedino i čemu je Miloš Dildoš bio najbolji to je seks. Znaci nema ravnih, br 1 je
Nzm kako ću bez toga, al snacicu se, naučiću nekoga…
Koji je problem sa Mostarom? Osim što si mene izradilaDolazim tamo 19., al u Mo ne bih se vraćala iskr
A kad te Sarajevo može očekivati?Dolazim tamo 19., al u Mo ne bih se vraćala iskr
Imaš li mi usitniti 500 dinara hahaDolazim tamo 19., al u Mo ne bih se vraćala iskr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|