Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar dan. Trenutno sam u BiHCrystal, dođi ti u SLO
Ćao, trenutno sam u Banja luciDođji u USK svrati u Kraijinu lijepu.
when you will come doboj?Ćao, trenutno sam u Banja luci
Hvala, ja sam trenutno u Bosnisrce moje ja te ocekujem negdje u istri,a vjerujem da ima ekipe koja te isto prizeljkuje
Zdravo, aj em in Banja Luks nauwhen you will come doboj?
ok,when you come doboj,plz remind meZdravo, aj em in Banja Luks nau
samo sibni poruku kad stignes tu u okolicu istre da se zabavimoHvala, ja sam trenutno u Bosni
Ne planiram ići tamosamo sibni poruku kad stignes tu u okolicu istre da se zabavimo
Koji o̶d̶j̶e̶b̶ burn...Ne planiram ići tamo
Hajde produzi boravak u BL za jos bar dan ili dvaDobar dan!
Ja sam u BL do 02.1
I posle idem za TZ
Zdravo. Javi se ako si jos u BL. BojanDobar dan!
Ja sam u BL do 02.1
I posle idem za TZ
Dobar dan!
Ja sam u BL do 02.1
I posle idem za TZ
Kako da stupim u kontakt s tobom za Tuzlu?Zdravo. Javi se ako si jos u BL. Bojan
Kako da dogovorim termin za Tuzlu sa tobom?Zdravo. Javi se ako si jos u BL. Bojan
Пошла она на хуй...пошла на наш хорватский хуй...пожалуйста, леди Кристал?Neće cura da ide u Hr, vidiš da ste Ruse proglasili agresorima i uveli im sankcije.
Sad i @Crystal vama u Hr uvodi sankcije na p*čku...
Rista, moj savjet da podhitno ažuriraš svoj Google translate,Пошла она на хуй...пошла на наш хорватский хуй...пожалуйста, леди Кристал?
А то, я действительно понятия не имею как мы переживём эти тяжёлые времена...
Hahaha, a ti si, pretpostavljam, fluentan govornik ruskog pa si uzimaš za pravo ispravljati me? Mene koji pola svog života pričam već jezik...kakva drskost!Rista, moj savjet da podhitno ažuriraš svoj Google translate,
Da se ne blamiraš više ovako...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|