Sperminator
Well-known member
Ja joj dajem petsto ojra čim se pojavi u Zagrebu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
550Ja joj dajem petsto ojra čim se pojavi u Zagrebu
AAAAAAAAAAAAACrystal i mostarac 2053.
![]()
![]()
Imam ja toga hvala Bogua valjda do tad € po € skupi 100€![]()
Mister Burns hahaCrystal i mostarac 2053.
![]()
![]()
Kako brate imaš, žena ti platila piće, i odvezla te doma. Ajde prestani više sramotiti muški rod i pusti ženu na miru. U kojem jebenom svemiru se može desiti da na prvom spoju ti žena plati piće i ti očekuješ da če ti pasti u naručje i dati ti da jebeš, i to ovakav komad. Razumiješ li ti koliko si nisko pao i padaš dalje, moljakaš tu ko neka bijeda i hvališ se da si joj dao čokoladicu, čak ne čokoladu. Stani više i pusti ženu na miru. Nula si od muškarca i shvati to, onda ćeš moći krenuti u obrnutom smjeru i raditi na tome da možda postaneš vrijedan da te pusti da joj platiš cijenu koju traži i doneseš neko vino od barem 30 eura, a ne usranu čokoladicu.Imam ja toga hvala Bogu![]()
UskoroKako brate imaš, žena ti platila piće, i odvezla te doma. Ajde prestani više sramotiti muški rod i pusti ženu na miru. U kojem jebenom svemiru se može desiti da na prvom spoju ti žena plati piće i ti očekuješ da če ti pasti u naručje i dati ti da jebeš, i to ovakav komad. Razumiješ li ti koliko si nisko pao i padaš dalje, moljakaš tu ko neka bijeda i hvališ se da si joj dao čokoladicu, čak ne čokoladu. Stani više i pusti ženu na miru. Nula si od muškarca i shvati to, onda ćeš moći krenuti u obrnutom smjeru i raditi na tome da možda postaneš vrijedan da te pusti da joj platiš cijenu koju traži i doneseš neko vino od barem 30 eura, a ne usranu čokoladicu.
Crystal, oprosti što si imala posla sa ovakvim primjerkom, ali nisu svi muškarci takvi, ali ti to dobro znaš.
I da, ne može bez pitanja, kad ćeš u RH ?![]()
Džaba joj glumiš spasitelja neš džaba jebat.Kako brate imaš, žena ti platila piće, i odvezla te doma. Ajde prestani više sramotiti muški rod i pusti ženu na miru. U kojem jebenom svemiru se može desiti da na prvom spoju ti žena plati piće i ti očekuješ da če ti pasti u naručje i dati ti da jebeš, i to ovakav komad. Razumiješ li ti koliko si nisko pao i padaš dalje, moljakaš tu ko neka bijeda i hvališ se da si joj dao čokoladicu, čak ne čokoladu. Stani više i pusti ženu na miru. Nula si od muškarca i shvati to, onda ćeš moći krenuti u obrnutom smjeru i raditi na tome da možda postaneš vrijedan da te pusti da joj platiš cijenu koju traži i doneseš neko vino od barem 30 eura, a ne usranu čokoladicu.
Crystal, oprosti što si imala posla sa ovakvim primjerkom, ali nisu svi muškarci takvi, ali ti to dobro znaš.
I da, ne može bez pitanja, kad ćeš u RH ?![]()
Slikao, javi se na whatsup da vidišSlikaj se sa 100e
Ali moraš ih zalijepiti na čelo pa se slikatiSlikao, javi se na whatsup da vidiš
Evo da pljunem sebi na čeloAli moraš ih zalijepiti na čelo pa se slikati
Kao onaj HDZ panjAli moraš ih zalijepiti na čelo pa se slikati
Ako to nisu jugoslovenski dinari, nemoj slatiSlikao, javi se na whatsup da vidiš
Nisu bgtAko to nisu jugoslovenski dinari, nemoj slati![]()
Pa onda nemoj slati, lijepo ti je napisalaNisu bgt
Uspio sam polizat, čak mi je crnka rekla da nisam toliko loš s obzirom da prvi put ližem, još ga 5-6 puta stavio i svršio, za prvi put ja sam zadovoljan, s obzirom da do danas nisam vidio golo žensko.Javi se onda ovde ako budeš uspeo polizat!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|