tvrtkoooooooo
New member
why did you tell that you hiv to me on instagramOvaj Kruškoglavić napravio sebi još jedan profil i dopisiva sam sa sobom. Kažem posto je imao istu osobu na naslovnoj ovde i na insta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
why did you tell that you hiv to me on instagramOvaj Kruškoglavić napravio sebi još jedan profil i dopisiva sam sa sobom. Kažem posto je imao istu osobu na naslovnoj ovde i na insta
I radi toga si se registrirao na forum, da nas upozoriš?crystal richi ima hiv rekla mi je na instagraku i blokirala me
očito joj se sviđašcrystal richi ima hiv rekla mi je na instagraku i blokirala me
Otišla u penziju prijevremenuNitko vise ne pise o njoj
Da li je vrijedno pisat o kurvi romane,epove ili možda sastavit jebenu enciklopediju?Super puši,jebe se i to je to... Bavi se valjda onlyfansom i kupi lovu tamo od kronicnih drkadzija..kad zagusti objavi oglas na EGE pojebe se s par ljudi za 200,300 € i to je to.Nitko vise ne pise o njoj
Realno dva lika dnevno u nekakvom prosjeku na mjesecnoj bazi joj donose bolesne pare,zato i mijenja stalno lokacije da vjv bude sto legalnija koliko moze bit plus retardirani only koji jedva cekam da ugase na balkanu i da ih natjeraju da se bave cime su se prije bavileDa li je vrijedno pisat o kurvi romane,epove ili možda sastavit jebenu enciklopediju?Super puši,jebe se i to je to... Bavi se valjda onlyfansom i kupi lovu tamo od kronicnih drkadzija..kad zagusti objavi oglas na EGE pojebe se s par ljudi za 200,300 € i to je to.
Jel postoji nada da se of ugasi?Realno dva lika dnevno u nekakvom prosjeku na mjesecnoj bazi joj donose bolesne pare,zato i mijenja stalno lokacije da vjv bude sto legalnija koliko moze bit plus retardirani only koji jedva cekam da ugase na balkanu i da ih natjeraju da se bave cime su se prije bavile![]()
Ona radi 5 klijenata dnevno lreko toga ne ide, prosjekDakle, 106 stranica o nekoj barskoj prostitutki koju svaki dan pregazi minimalno 10 likova. I nakon toga cijela ergela hrvatskih muževa ima apetita kumiti i moliti da ih primi u audijenciju. Nazdravlje.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|