Zaljubljen
Active member
Pa ona pije i alkohol i tableteOvi koji piju su još gori kad prestanu. Tako da sam na njezinoj strani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ona pije i alkohol i tableteOvi koji piju su još gori kad prestanu. Tako da sam na njezinoj strani.
Nisam bio sa Kristal, i naprabio sam acc da iznesem svoje vidjenje.Slazem se bas debili pretjeruju ali malo sam procitao i poslusao te njene odgovore.
Toj curi treba hitno pomoc to sta prica o onome lijeku nekakvom znaci da se uopce ne moze nosit sa situacijom i poslom kojim se bavi,redovito se vidi na njoj da je il pijana ili nadrogirana.
Simapticna je priznajem al ponasanje kriticno nazalost.
Druže trebaju ti muda.Nisam bio sa Kristal, i naprabio sam acc da iznesem svoje vidjenje.
Ono na instagramu je da ne povjerujes, kakva šizofreniska prica i odgovori. Pa ono kada se zakoci i smije "ha ha ha, u u uu uu u" simpa jee, ali malo sizofrena nazalost!
Mislio sam je posjetiti kada bude opet u Mostaru, ali mene strah nje, imam osjecaj da bi je moglo u pola akcije prenjeti da me napadne nozem ili tako nesto. Divim se onima koji se usudjuju da odu kod nje.
Pa ona pije i alkohol i tablete
Ne trebaju tu nikakva m, neg ne bi volio doziviti neku nugodnost da je prenese i da me lujka pod dejstvom alkohola i tableta napadne nozem ili tako nesto. Pa da se moram.braniti i ko kome glavu skine.Druže trebaju ti muda.
Fina je cura, Alme se čuvaj
Nemaš taj problem sa CrystalNe trebaju tu nikakva m, neg ne bi volio doziviti neku nugodnost da je prenese i da me lujka pod dejstvom alkohola i tableta napadne nozem ili tako nesto. Pa da se moram.braniti i ko kome glavu skine.
Pa ona Sunita je tako upucala i ubila svog jebaca.
Uvjek treba biti na oprezu
Dobro kada bude nekad u Mostaru opet onda cu je zguzitiNemaš taj problem sa Crystal
Samo joj nemoj reci da si zaljubljen u nju tad će te odbit kao mene, do duše @Crystal je i zaljubljena u mene samo neće priznatiDobro kada bude nekad u Mostaru opet onda cu je zguziti
Nista kada bude tu odes i zguzis. Ja cu joj reci posle akcije jesam li ili nisam zaljubljenSamo joj nemoj reci da si zaljubljen u nju tad će te odbit kao mene, do duše @Crystal je i zaljubljena u mene samo neće priznati
Duševne bolesti i dobar sex su uvijek bili povezani, većina ludih žena su dobre u sexuNisam bio sa Kristal, i naprabio sam acc da iznesem svoje vidjenje.
Ono na instagramu je da ne povjerujes, kakva šizofreniska prica i odgovori. Pa ono kada se zakoci i smije "ha ha ha, u u uu uu u" simpa jee, ali malo sizofrena nazalost!
Mislio sam je posjetiti kada bude opet u Mostaru, ali mene strah nje, imam osjecaj da bi je moglo u pola akcije prenjeti da me napadne nozem ili tako nesto. Divim se onima koji se usudjuju da odu kod nje.
U sexu njoj nema ravne njenii filmovi su dokaz sta sve moze da podnee. Gledam film sa 6jebaca jebu je kako stignu i pred kraj ona otvorila usta i svrsavaju jedan po jedan. Puna usta sperme ima malo manje od po litre i sve progutaDuševne bolesti i dobar sex su uvijek bili povezani, većina ludih žena su dobre u sexu
Meni to zvuči kao da je uspješna u svom posluU sexu njoj nema ravne njenii filmovi su dokaz sta sve moze da podnee. Gledam film sa 6jebaca jebu je kako stignu i pred kraj ona otvorila usta i svrsavaju jedan po jedan. Puna usta sperme ima malo manje od po litre i sve proguta
Slazem seMeni to zvuči kao da je uspješna u svom poslu
Ja bi je dejtao, ti?Sve je to uredu dobra lova se tu vrti ali je to muka i stres kada te 6 muskaraca trpa i razvali pa posle 7 dana ne moze da hoda kako treba. Koliko god izgkeda lagano nije i bilo bi lijepo da nam ona kaze malo vise o tome
I ti budes nakon cjelog dana na mjesalici navodim ti primjer nema.posla da je laganI maratonka bude razvaljena nakon utrke
Pa da samo što nikoga ne pali majstor na mješaliciI ti budes nakon cjelog dana na mjesalici navodim ti primjer nema.posla da je lagan
Jel bi joj bio cuckhold?Ja bi je dejtao, ti?
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|