Crystal Richi

Nisam bio sa Kristal, i naprabio sam acc da iznesem svoje vidjenje.
Ono na instagramu je da ne povjerujes, kakva šizofreniska prica i odgovori. Pa ono kada se zakoci i smije "ha ha ha, u u uu uu u" simpa jee, ali malo sizofrena nazalost!
Mislio sam je posjetiti kada bude opet u Mostaru, ali mene strah nje, imam osjecaj da bi je moglo u pola akcije prenjeti da me napadne nozem ili tako nesto. Divim se onima koji se usudjuju da odu kod nje.
Duševne bolesti i dobar sex su uvijek bili povezani, većina ludih žena su dobre u sexu😁

Sve je to uredu dobra lova se tu vrti ali je to muka i stres kada te 6 muskaraca trpa i razvali pa posle 7 dana ne moze da hoda kako treba. Koliko god izgkeda lagano nije i bilo bi lijepo da nam ona kaze malo vise o tome

za koliko bi.para neko od vas polizao guzicu ovom radniku, ima ovdje i pedera pa da cujem

@Drlove bi oblizao bajdalije

Ajd sjaši s mene. To sto je neki kreten tu ns forumu pisao gluposti a sad se skriva u podrumu ti se držiš toga ko pijan plota. Na plotu piše pička, jer je nekom bilo dosadno oces to ici jebat? Da sam ja pisao da Crystal mjesa lijekove i alkohol onda bi Fanboyevi rekli da meni treba pshic i počeli bi drobi t gluposti. I sad da ti odgovorim ns pitanje muškom nebi lizao guzicu nema tih para, a ženskoj bi za 10 milijuna eura i to da je čista. A za jedno 100 milijardi €, 100 milijuna i 200 tisuća eura bi lizao žensku opet al kod tak velike svote mi bilo svejedno kakava joj guza

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh