Crystal - Cro Escrot

Preskupa, bahata, nešto slabije inteligentna a imala je tarifu veću od top europskih pornoglumica tipa Shona River ili Daisy Lee. Ludi su oni koji joj plaćaju. Kontaktirao sam je iz znatiželje ali vidim kako funkcionira i po priči se vidi da ne vrijedi ni lipe a kamoli tih 700 eura za sat vremena.
Cisto da stanem u obranu odsutnih: Crystal je ok cura, znam ju dok jos nije radila za novce. Koliko sam cuo ima fakat dobru uslugu, osim toga cijena joj nikad nije bila 700, vec 300€ za sat... e sad po izgledu nije moj tip stoga nebi platio tu lovu, ali ima frajera kojima bi sigurno bila top. Osim toga zena zapravo zna masirati, sto je po meni ovdje prava rijetkost: da netko tko se jebe za lovu zapravo zna i masirat kak treba.
 
Napiši kako bi trebala izgledati inicijalna poruka a da ne slome nogu na prvom koraku...uvijek to mogu na drugom ili trećem.


1.Nikada ne postavljaj apsolutno nikakva pitanja preko telefona osim ovih ispod. Sve sto te zanima pitaj uzivo tek kada dođes tamo.
2. Pitaj za dio grada, kvart.
3. Pitaj za cijenu.
4. Pitaj kada mozes doci, tj. dali mozes doci za pola sata-sat.
5. Reci ok, da kada dodes blizi ces nazvati za tocnu adresu. Nekada moras 2 ili cak 3 puta zvati sve dok ti ne daju pravu adresu. Znaci prvi poziv kvart, drugi poziv ulica, treci poziv kucni broj.

Nikada u zivotu nisam uspio doci kod kurve koju sam bilo sto osim ovoga gore pitao preko telefona. (Izuzetak je viki, sa njom sam prvo imao ugodan razgovor preko whatsapp-a)
 
Ne bih nikad platio seks niti jednoj kurvi. To je kršenje zakona i zbog toga bi trebalo ići u zatvor prema hrvatskom pravnom sustavu. Ali znam kroz komunikaciju i insiderske informacije. Ne dobar izgled, cice 0, intelekt također blizu nuli a u pogledu karaktera je totalno luda.
Nije kršenje hrvatskog zakona platiti seks kurvi ali nažalost jest kršenje zakona njezin primitak tih novaca. Po hrvatskom zakonodavstvu, kriva je kurva, a klijent ne. To je po meni glupo, ali tako je kako je. Smatram da nitko tu ne bi trebao biti kriv.
 
Nije kršenje hrvatskog zakona platiti seks kurvi ali nažalost jest kršenje zakona njezin primitak tih novaca. Po hrvatskom zakonodavstvu, kriva je kurva, a klijent ne. To je po meni glupo, ali tako je kako je. Smatram da nitko tu ne bi trebao biti kriv.
Istina. Bilo je doduse prijedloga da se zakon promjeni ali jos uvijek vrijedi zakon u kojemu klijent izlazi iz toga bez kazne osim ukoliko je znao ili morao znati da se ta osoba bavi prisilno prostitucijom sto je duzan zakonski prijaviti.
 
Vidio sam njene slike kad se sjetim sa kakvom sam bio 1 h za3 puta manje novaca da njom bih vjerovatno jedino besplatno,ali je mala inteligentna ,a mušterije su kako je sama rekla dedeki sa pacemekerom. ali to njoj nije bitno ,nego jedino kako pen izgleda
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh