kristijan200p
Active member
decki jel bio tko od vas nedavno kod crne pantere? hodao sam prije ali onda je imala neku pauzu od 6 mjeseci. zanima me dal se promjenila ili je sve po starom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvao sam neki dan, kaže 400 kn, analno ne, i samo mlađe radidecki jel bio tko od vas nedavno kod crne pantere? hodao sam prije ali onda je imala neku pauzu od 6 mjeseci. zanima me dal se promjenila ili je sve po starom
super to volim cutiZvao sam neki dan, kaže 400 kn, analno ne, i samo mlađe radi
A nekad je bilo 300 sa analnimsuper to volim cuti
imas mozda kontaktdecki jel bio tko od vas nedavno kod crne pantere? hodao sam prije ali onda je imala neku pauzu od 6 mjeseci. zanima me dal se promjenila ili je sve po starom
imas mozda kontakt
Kako izgleda u faci?Bio prije koji mjesec kod nje.
Dogovor lak, bez kompliciranja i vozikanja lijevo-desno radi adrese. Radi samo mladju ekipu, veli da joj se zeludac od starijih okrece... Zato i obavezno preko tel pita za godine. 300 kn pola chuke, al jebes kako mozes i kolko mozes, sve poze. Lize jaja, lize dupe, gusi se u kurcu. Anal ne radi vise, al rado prima prst u dupe i dok pusi i dok ju jebes. Mrsavica brutalna, nema sisa, slabasna guza, al za izivit se, i za te pare bolje u zg-nema...
Ispijeno, mrsavo... Meni osobno u faci jako zgodna, no ljepota je u oku promatracaKako izgleda u faci?
Vidi ovog sanjara, 1965. rođen, i on sebe svrstava među mlađu ekipu. Daj generacijo, pa mi smo sami sebi matori i pantera nas ne bi primila ni u hodnik....Koja joj je gornja granica, mislim na godine?? Pišete samo mlađu ekipu prima. Možda bi i petobankaše primila
Mada mnoge su bile izbirljive a danas ih niko neće. Npr. Sunčica, profa Lucija...
Hajde nazovi panteru pa ćeš ćuti što je to po njoj "mlađe"!!!!!Pod mlađe se smatra sve ispod 40
Pa ja ju budem nazval, zlažem za godine, tako i one lažu za 15, 20 let pa kad me vidi bumo vidjeli reakcijuVidi ovog sanjara, 1965. rođen, i on sebe svrstava među mlađu ekipu. Daj generacijo, pa mi smo sami sebi matori i pantera nas ne bi primila ni u hodnik....
Prima samo mlađe jer po nekakvoj njezinoj teoriji oni brže svrše. Ona bi najradije samo neiskusne klince od 18g, koje matira za 2 min. Slaži da imaš problema s preuranjenom ejakulacijom, da si gotov za 5 min. i uzet će te.Koja joj je gornja granica, mislim na godine?? Pišete samo mlađu ekipu prima. Možda bi i petobankaše primila
Mada mnoge su bile izbirljive a danas ih niko neće. Npr. Sunčica, profa Lucija...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|