Crna pantera /Nives

Meni je pričala jednom da nema šanse da svrši... Da je progutala toliko kuraca da joj se gadi već😂
Ja ti garantiram da nije tako...Nije te htjela uvrijediti, "ako nisi pogodio" Radi dugo, da. Nije to da joj nije pun k.... svega. Ali ima dama dinamita i barut joj je jos zapaljiv. Treba joj pogoditi žicu. Ako dođeš na krkansko karanje onda si u "odrađivanju" ako si dosao "voditi ljubav" i ne krakaniš onda si blizu da popijemo pivu i porazgovaramo o tome.

Ja ti garantiram da nije tako...Nije te htjela uvrijediti, "ako nisi pogodio" Radi dugo, da. Nije to da joj nije pun k.... svega. Ali ima dama dinamita i barut joj je jos zapaljiv. Treba joj pogoditi žicu. Ako dođeš na krkansko karanje onda si u "odrađivanju" ako si dosao "voditi ljubav" i ne krakaniš onda si blizu da popijemo pivu i porazgovaramo o tome.
Iskreno, nisam ni tražio žicu... Dođem kod nje često, ali na masažu i oral. Tako smo sjedili i razgovarali bez veze, i tako mi je rekla...

ovako.. Nives je top zenska. Kulturna, sexy, tijelo top (tko voli skladno građene iliti mrsave) Higijena i komunikacija na visini. Dogovor lak, prostor uredan i cist. Rucnici mirisljavi. Ne da se lizati onda sigurno ne prima niti čifute. Siguran sam da ne dolaze obojeni.
Inače, Crna pantera je bila prva žena s PO-a s kojom sam se ljubio. Štoviše, ona je mene usred seksa pitala hoćemo se ljubiti. 😊 To su moji počeci bavljenja ovim sportom.

Inače, Crna pantera je bila prva žena s PO-a s kojom sam se ljubio. Štoviše, ona je mene usred seksa pitala hoćemo se ljubiti. 😊 To su moji počeci bavljenja ovim sportom.
Nisam nikad bio, iako čitao sam da je žena zvjer u seksu i da obožava ljubljenje, ali isto tako čitao sam i da nekim frajerima liže šupak. Tako da ne bi je poljubio ni da mi život ovisi o tome 😅

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh