Na usni..(veli operirala bradavicu)na pizdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na usni..(veli operirala bradavicu)na pizdi?
Wtf, stvarno?Ja sam cuo da je migrante pocela masovno primat tak da nista cudno ako je nesto pobrala haha
A od koga si to cuo ?Ja sam cuo da je migrante pocela masovno primat tak da nista cudno ako je nesto pobrala haha
Ja kad sam bio kod pantere prije neka 2 mj žena mi je zvučala kao dosta izbirljiva.Ma, ti migranti, navalili na jadnu Panteru.
Čim minimalac sjedne oko 15-tog odmah navale na kurve.
I prenose svoje nekultivirane azijatske viruse.
Koji su stoput gori od naših kultiviranih, prosvijećenih, europskih virusa.
Jednom riječju, najebali smo.
Daj ne laprdaj lik,,a ege je kao bolji, svucaju se posvudaJa kad sam bio kod pantere prije neka 2 mj žena mi je zvučala kao dosta izbirljiva.
Rekla da mi je velik nemoze ovo ono msm si svaki dan primiš 10-ak sad moj prevelik a ono normalan,a kao super sam joj nada se da ću opet doc.
Pričala kako je nekog kao ima prevelikog morala stjerat haha .
A zapravo sam poslije skužio da vjv samo prica puno to je neka taktika tih domaćih da te sto prije riješe još sam joj bio zadnji.
Ali nebi me čudilo da dolaze ti Indijci pogotovo naše su im puno jeftinije a starije uglavnom pa im očito ni ne smeta puno.
Zato mislim da je puno bolje možda ege jer ove naše imaju vjv sve manji kriterij.
Rekao bi da u većini slučajeva ne kažem uvijek jer niti ne ideš kod svih ali malo ‘skuplje’ cure drže vise do sebe i samim time ne ide bilo tko kod njih.Daj ne laprdaj lik,,a ege je kao bolji, svucaju se posvuda
Da da,,mos si mislit kak drze do sebe,,nis nisu bolje od ovih nasiRekao bi da u većini slučajeva ne kažem uvijek jer niti ne ideš kod svih ali malo ‘skuplje’ cure drže vise do sebe i samim time ne ide bilo tko kod njih.
Kako koje.Da da,,mos si mislit kak drze do sebe,,nis nisu bolje od ovih nasi
Jedanput sam bio kod latine,,iz usta joj smrdilo kao iz septicke,,a znoj uzas,,cura zgodna i mladaKako koje.
Kod takvih se treba okrenut i otic.Jedanput sam bio kod latine,,iz usta joj smrdilo kao iz septicke,,a znoj uzas,,cura zgodna i mlada
radila je prije tebe ATMJedanput sam bio kod latine,,iz usta joj smrdilo kao iz septicke,,a znoj uzas,,cura zgodna i mlada
Ona mi rekla da je krenula ih primat da su fini cisti dobriA od koga si to cuo ?
Kak to,,pa u proslim postovima si rekao da nisi bio kod nje vec 3 godine,,i da ne ides vise kod njeOna mi rekla da je krenula ih primat da su fini cisti dobri
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|