Crna pantera /Nives

Ma, ti migranti, navalili na jadnu Panteru.
Čim minimalac sjedne oko 15-tog odmah navale na kurve.
I prenose svoje nekultivirane azijatske viruse.
Koji su stoput gori od naših kultiviranih, prosvijećenih, europskih virusa.
Jednom riječju, najebali smo.

Ma, ti migranti, navalili na jadnu Panteru.
Čim minimalac sjedne oko 15-tog odmah navale na kurve.
I prenose svoje nekultivirane azijatske viruse.
Koji su stoput gori od naših kultiviranih, prosvijećenih, europskih virusa.
Jednom riječju, najebali smo.
Ja kad sam bio kod pantere prije neka 2 mj žena mi je zvučala kao dosta izbirljiva.
Rekla da mi je velik nemoze ovo ono msm si svaki dan primiš 10-ak sad moj prevelik a ono normalan,a kao super sam joj nada se da ću opet doc.
Pričala kako je nekog kao ima prevelikog morala stjerat haha .
A zapravo sam poslije skužio da vjv samo prica puno to je neka taktika tih domaćih da te sto prije riješe još sam joj bio zadnji.
Ali nebi me čudilo da dolaze ti Indijci pogotovo naše su im puno jeftinije a starije uglavnom pa im očito ni ne smeta puno.
Zato mislim da je puno bolje možda ege jer ove naše imaju vjv sve manji kriterij.

Ja kad sam bio kod pantere prije neka 2 mj žena mi je zvučala kao dosta izbirljiva.
Rekla da mi je velik nemoze ovo ono msm si svaki dan primiš 10-ak sad moj prevelik a ono normalan,a kao super sam joj nada se da ću opet doc.
Pričala kako je nekog kao ima prevelikog morala stjerat haha .
A zapravo sam poslije skužio da vjv samo prica puno to je neka taktika tih domaćih da te sto prije riješe još sam joj bio zadnji.
Ali nebi me čudilo da dolaze ti Indijci pogotovo naše su im puno jeftinije a starije uglavnom pa im očito ni ne smeta puno.
Zato mislim da je puno bolje možda ege jer ove naše imaju vjv sve manji kriterij.
Daj ne laprdaj lik,,a ege je kao bolji, svucaju se posvuda

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh