zašto si otv novi profil?To je drugo nešto ,kad sam zauzeta se ne javljam,napisala sam svoje,ne poznaješ ti mene ,neka komentiraju koji poznaju mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto si otv novi profil?To je drugo nešto ,kad sam zauzeta se ne javljam,napisala sam svoje,ne poznaješ ti mene ,neka komentiraju koji poznaju mene.
Nisam ja ni rekao da niste ispoštovali niti da ste muljatorica. Dapače čitam samo pozitivne recenzije od usluge do pristupa. Samo sam rekao da nisam imao srećee sa terminom jer meni nije odgovaralo zbog posla.Nisam nikakva muljatorica,ako dogovorim s gospodinom fiksni termin i kažem gdje da dođe,onda to ispoštivam,ako nisam tako dogovorila onda ne smatram da smo dogovorili.Ne stignem sve primiti koji bi došli ,a većina bi htjela odmah termin,šta da radim
kad nejde
Nisam nikakva muljatorica,ako dogovorim s gospodinom fiksni termin i kažem gdje da dođe,onda to ispoštivam,ako nisam tako dogovorila onda ne smatram da smo dogovorili.Ne stignem sve primiti koji bi došli ,a većina bi htjela odmah termin,šta da radim
kad nejde
A je ti komentar.. Iq sobne temperatureKomad BUDALETINE
Nema potrebe. Sve ok.Onda se ispričavam
Mirela out, Crna Pantera in – ajmo nazad na pravi razgovor!Tema je Crna Pantera, https://atelierrebul.hr/shop/category/mirisi-za-dom-22 koji kurac više serete o Mireli!!!???
U pravu siNece od carskoga jer picu se ne dira ma carskom
Daj odjebi više ženo, iz paštete iskačeš jbt.Bananko je aut a svi ostali in.
mirela, silvijamilf i crna pantera-su bile titove pionirke i zbilja zaslužuju priznanje ali ipak crna pantera odnosi prvo mjesto ( tina siget koja se povukla je bila u toj konkurenciji)Bananko je aut a svi ostali in.
Fijat svako ima svoj ukus netko voli vitke , netko voli žene s oblinama,bili su i muškarci koji su bili kod Pantere rekli da sam im ja bolja , da im je ona pre vitka .Ukusi su različiti.Svaka čast njoj i pozdrav.mirela, silvijamilf i crna pantera-su bile titove pionirke i zbilja zaslužuju priznanje ali ipak crna pantera odnosi prvo mjesto ( tina siget koja se povukla je bila u toj konkurenciji)
Tako je istina je ,ti me stalno spominješ očiti si isfrustriran pa me spominješ ,idi kod neke ženske i napiši normalnu recenziju umjesto da se svađaš.Daj odjebi više ženo, iz paštete iskačeš jbt.
Drži se svoje teme i tamo kenjaj kako više ne daješ bez kondoma i kako sad super izgledaš jer si počela trenirat![]()
Eto ja još moram provjerit i doći kod tebe jer još nisam bio.Fijat svako ima svoj ukus netko voli vitke , netko voli žene s oblinama,bili su i muškarci koji su bili kod Pantere rekli da sam im ja bolja , da im je ona pre vitka .Ukusi su različiti.Svaka čast njoj i pozdrav.
Fijat svako ima svoj ukus netko voli vitke , netko voli žene s oblinama,bili su i muškarci
nije to baš tako, kao kad je npr natjecanje za Miss- jedna osvoji prvo mjesto i to je tako... i tu se ne gleda samo izgled nego i neke druge vještine, kao npr. pjevanje ili plesanje...Fijat svako ima svoj ukus netko voli vitke , netko voli žene s oblinama,bili su i muškarci koji su bili kod Pantere rekli da sam im ja bolja , da im je ona pre vitka .Ukusi su različiti.Svaka čast njoj i pozdrav.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|