zašto si otv novi profil?To je drugo nešto ,kad sam zauzeta se ne javljam,napisala sam svoje,ne poznaješ ti mene ,neka komentiraju koji poznaju mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto si otv novi profil?To je drugo nešto ,kad sam zauzeta se ne javljam,napisala sam svoje,ne poznaješ ti mene ,neka komentiraju koji poznaju mene.
Nisam ja ni rekao da niste ispoštovali niti da ste muljatorica. Dapače čitam samo pozitivne recenzije od usluge do pristupa. Samo sam rekao da nisam imao srećee sa terminom jer meni nije odgovaralo zbog posla.Nisam nikakva muljatorica,ako dogovorim s gospodinom fiksni termin i kažem gdje da dođe,onda to ispoštivam,ako nisam tako dogovorila onda ne smatram da smo dogovorili.Ne stignem sve primiti koji bi došli ,a većina bi htjela odmah termin,šta da radim
kad nejde
Nisam nikakva muljatorica,ako dogovorim s gospodinom fiksni termin i kažem gdje da dođe,onda to ispoštivam,ako nisam tako dogovorila onda ne smatram da smo dogovorili.Ne stignem sve primiti koji bi došli ,a većina bi htjela odmah termin,šta da radim
kad nejde
A je ti komentar.. Iq sobne temperatureKomad BUDALETINE
Nema potrebe. Sve ok.Onda se ispričavam
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|