Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
40 oral,80 keksKoja je tarifa kod Nives?
Opet digla?!40 oral,80 keks
voli mlađe, što si mlađi i zgodniji to je ona veća kurva... voli lizat više nego pušit...Sta sve radi Ines za 80e
Ta je bila nekoć dobra prije 10 i više godina. Sad je stara, preskupa i ne radi ni pola stvari od prije, a k tome još i bira. Zaobići u širokom luku.
Pa moze birat ,zato kaj dobro izgleda za svoje godine...a nece tebe sigurno starog prdonjuTa je bila nekoć dobra prije 10 i više godina. Sad je stara, preskupa i ne radi ni pola stvari od prije, a k tome još i bira. Zaobići u širokom luku.
Za tebe pare jebem puno mlađu a ne mršavi prekvarcani kostur od 51 godinu koliko stvarno ona ima. Moja preporuka - ne idite. Ja je ne bi više jebao ni da ona meni plati.Pa moze birat ,zato kaj dobro izgleda za svoje godine...a nece tebe sigurno starog prdonju
Stari prdonja onda dobro izgledas cim jebes mladeZa tebe pare jebem puno mlađu a ne mršavi prekvarcani kostur od 51 godinu koliko stvarno ona ima. Moja preporuka - ne idite. Ja je ne bi više jebao ni da ona meni plati.
Hahaha dobro velisStari prdonja je garant impotentni latentni homoseksualac. Pogledaj mu prva 4 upisa o "curama". Taj ne guzi mlade cure, nego mu se jedino diže na mlade dečkiće koji glume cure. Štoviše, jedan takav ga je, po njegovom priznanju, razguzio.
Katastrofa.
Vezano za Crnu panteru. Premršava je, nije po mom ukusu. Ali bolje i sa njome biti nego sa trans-dečkićima koji impotentni Prdonja voli, jer mu se diže samo na takve.
Prčiš li ti šta ili samo sereš po forumu? Dosta je pogledat onu tvoju temu - Nemam za koga glasat na izborima, he-he, nije ti ovo politički forum kretenu retardirani. Niti jedne jedine recenzije sa tvoje strane niti doprinosa, glavno da sereš protiv ostalih jer drugo ni ne znaš.Stari prdonja je garant impotentni latentni homoseksualac. Pogledaj mu prva 4 upisa o "curama". Taj ne guzi mlade cure, nego mu se jedino diže na mlade dečkiće koji glume cure. Štoviše, jedan takav ga je, po njegovom priznanju, razguzio.
Katastrofa.
Vezano za Crnu panteru. Premršava je, nije po mom ukusu. Ali bolje i sa njome biti nego sa trans-dečkićima koji impotentni Prdonja voli, jer mu se diže samo na takve.
Dubrava iza bivše name one uliceU kojem kvartu se sad nalazi
Jel ima Nives tetovaže?
nijednu!Jel ima Nives tetovaže?
A, ti prdonjo stari dao si 4 recenzije i od te 4 recenzije čak sve 4 se odnose na shemale (čitaj: he is male, to što je namontirao sise ne znači da je žensko) te dva blaćenja normalnih ženskih. Što li reći. Prdonja u 50-ima sa hormonalnim poremećajem, pa mu se diže na dečkiće, a neće više na žene. Katastrofa. Odi se liječiti dok ti nije kasno.Prčiš li ti šta ili samo sereš po forumu? Dosta je pogledat onu tvoju temu - Nemam za koga glasat na izborima, he-he, nije ti ovo politički forum kretenu retardirani. Niti jedne jedine recenzije sa tvoje strane niti doprinosa, glavno da sereš protiv ostalih jer drugo ni ne znaš.
Bolesnik zesciA, ti prdonjo stari dao si 4 recenzije i od te 4 recenzije čak sve 4 se odnose na shemale (čitaj: he is male, to što je namontirao sise ne znači da je žensko) te dva blaćenja normalnih ženskih. Što li reći. Prdonja u 50-ima sa hormonalnim poremećajem, pa mu se diže na dečkiće, a neće više na žene. Katastrofa. Odi se liječiti dok ti nije kasno.
Crna pantera je takva kakva jeste. Mršava i iskvarcana, ali bolja nego dečkići na koje se pališ. Garant ti nije dovoljno muškobanjasta, pa nisi zadovoljan, pa ti se nije digao na nju, zato si i ovako naprđen prdonjo prdenjasti 50+ sa pivskim stomkom i sisama i viškom estrogena.
Svaka normalna te otkantala, pa si spao na dečkiće. Jado, jadni.
a zato se zove prdonjaA, ti prdonjo stari dao si 4 recenzije i od te 4 recenzije čak sve 4 se odnose na shemale (čitaj: he is male, to što je namontirao sise ne znači da je žensko) te dva blaćenja normalnih ženskih. Što li reći. Prdonja u 50-ima sa hormonalnim poremećajem, pa mu se diže na dečkiće, a neće više na žene. Katastrofa. Odi se liječiti dok ti nije kasno.
Crna pantera je takva kakva jeste. Mršava i iskvarcana, ali bolja nego dečkići na koje se pališ. Garant ti nije dovoljno muškobanjasta, pa nisi zadovoljan, pa ti se nije digao na nju, zato si i ovako naprđen prdonjo prdenjasti 50+ sa pivskim stomkom i sisama i viškom estrogena.
Svaka normalna te otkantala, pa si spao na dečkiće. Jado, jadni.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|