davor mileni
Member
ima kakva ponuda u Crikvenici ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Turistickaima kakva ponuda u Crikvenici ?
ima kakva ponuda u Crikvenici ?
Blizu ti je Rijeka. Veći izbor, manje cijene. Mislim na EGE. Nemoj RI oglasnik, jednom me jedna ciganka zarobila...ima kakva ponuda u Crikvenici ?
...što znaći "ciganka zarobila"? Loša usluga/prevara?Blizu ti je Rijeka. Veći izbor, manje cijene. Mislim na EGE. Nemoj RI oglasnik, jednom me jedna ciganka zarobila...
vratim se sa njih desrt, i onda izjebemo i nju i NJEGA !Ima navlakuša. Nakon druženja ona mi je zaključala vrata. Kao, kasnio sam, izgubila je klijenta. Novce. Treba se refat. Da joj ja platim, još, ili će zvat prijatelja. Ja, naravno, nemam novčanik (karticu, osobnu, još novaca...), ključeve od auta (stavio ih u auspuh). Ništa, imam samo mobitel. I sprej, ali boli me kurac. Došao dečko, crnomanjasti. Da mu dam mob. i da odem na bankomat, posudim, donesem lovu, ili će mi zvat mamu, ženu. Ja, kao ne bi. Pristanem, jedva.Pravi mob. je u autu. Dvije kartice, privatna i službena. Moga bi mi zvat koga oće, ženu, mamu, kolege, šefa, poslovne partnere... Ali. Ovaj mob. je za kurvaluk, neki stari. U njemu poruke i brojevi kurva s EGE, plavoga, tindera. Bit će da me još čekaju.
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |