Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene je ova ostetilaJel ima još oštećenih?
Ja nisam imso priliku biti ostećen od nje.. Ali od takozvane Ivane Gluhak.. Naravno da ime nije pravo to mi je i sama rekla.. Ali ja sam jevtako poznavao.Jel ima još oštećenih?
ne razumiješ ti kurcu ništa ako ovako nešto napišeš. i ne da mi ti se objašnjavati.Drugo niste ni zaslužili kada ste tako blesavi. Svi bi popadali na testu inteligencije.
nisam ali i da jesam ne bi mi bilo žao. to su čari ovog sporta. pa koliko puta sam samo ostao a realno sam se trebao okrenuti na vratima, i to još kod brazilki za 150€. bude mi žao par minuta, a poslije sve to pospremim pod "svaka škola se plaća" i ponovim isto kroz mjesec dana ili čak i manje. da je mene pitala ja bih joj čak i 50 uplatio na avans. lp.Jel ima još oštećenih?
Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Lpnisam ali i da jesam ne bi mi bilo žao. to su čari ovog sporta. pa koliko puta sam samo ostao a realno sam se trebao okrenuti na vratima, i to još kod brazilki za 150€. bude mi žao par minuta, a poslije sve to pospremim pod "svaka škola se plaća" i ponovim isto kroz mjesec dana ili čak i manje. da je mene pitala ja bih joj čak i 50 uplatio na avans. lp.
Pa možeš to njoj uplatiti 50e, ona to najviše voli, pa uplati onda i meni kad već imaš love na bacanjenisam ali i da jesam ne bi mi bilo žao. to su čari ovog sporta. pa koliko puta sam samo ostao a realno sam se trebao okrenuti na vratima, i to još kod brazilki za 150€. bude mi žao par minuta, a poslije sve to pospremim pod "svaka škola se plaća" i ponovim isto kroz mjesec dana ili čak i manje. da je mene pitala ja bih joj čak i 50 uplatio na avans. lp.
svi mi koji se bavimo ovim imamo: 1: love na bacanje tj dovoljno viška za ovaj način zabave 2: psiho/fizički smo neprivlačni ženama pa moramo plaćati 3: imamo neki hendikep kojeg se sramimo. Love na bacanje nemam baš ali imam dovoljno za nekoliko susreta na mjesec da to ne osjetim. Iako hipotetski, da bih tebi uplatio moraš biti žensko i moraš mi, kao žensko, biti kako bi dalmatinci rekli "napet". Tada mi je to zabavno, tj broj 1 na početku ovog posta. Lp.Pa možeš to njoj uplatiti 50e, ona to najviše voli, pa uplati onda i meni kad već imaš love na bacanje
samo pogledaj šta si pisao kod theardu kod Mirele.... sada sjedni i šuti.Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Lp
Ista stvar i kod mene...I meni se isto dogodilo,isto ostalo na komunikaciji,spušio 20 eura, bila priča teta u Austriji preminula,nema se za vratiti,i što ja znam kakve priče,neću propasti radi tih 20 eura,nego sam usprkos svemu htio i dalje podružiti se s njom ali nikad nisam dobio priliku,isto blokirala na telegramu i roku pet minuta,jbt bio sam par puta u Austriji ako možeš otamo bilo šta napraviti sa tih 20 eura onda jbm..ona misli da ćemo valjda napraviti neko sranje,meni je do druženja a ne do gluparija..
A ti si kao.. Pametan u cijeloj ovoj priči..Drugo niste ni zaslužili kada ste tako blesavi. Svi bi popadali na testu inteligencije.
A ti si kao.. Pametan u cijeloj ovoj priči..
Jebes 20 e.. Ak mi ke dnevnica 140e..
A nisam pusač.. Koliko mjesečno onda pusači potrose na gluposti..
Kad sve zborojim.. 130 prvi puta i 20 za to.. Opet sam na 150 za 2.5h dobtog druzenja.. 150 je danas neka normala za neki ovlaz sex kod nekih..
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|