Tonitoni80
Member
Ljudi moji dugo sam u ovom sportu ali ovako nešto sreo do sada nisam, znači radi se o dotičnoj Cookie02 na profilu ovdje ili na telegramu @ppssiihhoo . Nakon 3 dana "skijanja" dogovirim se da dođe u apartman, znači debela ženska sa cvikama za vid, naravno ja još snijega imam,ne da nemam energije ni potentnosti ali to je moj problem. Uglavnom ja nisam za jebačinu i predložim joj da nađe par jebača da je jebu, naravno ona pristaje te sama to rješava i prvi dolazi čovijek od svojih 60 godina koji je jebe naravno bez kondoma i svi koji je jebu jebu je bez kondoma sa svršavanjem u pičku il u usta do posljednje kapi poliže.Nestalo snijega i ona to riješi sa nekim svojim jebačem ali naravno prevara totalna od kvaitete o količini to je već smijurija.Došao je još jedan mladi tip i jebao je u usta i pičku i dok je mladi guzio došao stari i nabio joj kurac u usta. Kad je mladi svršio nastavio je jebati stari i tu cijelu akciju sam snimio i stari je naravno svršio u pičku. Sutradan sam joj objasnio situaciju da me je jebeno prevarila za snijeg i naravno nakon toga blok,niz novih poruka u kojima joj objašnjavam da vrati lovu i il ću joj stvarno zbog pederluka zalijepiti par šamara,blok . Uglavnom radi se o osobi da niti ciganke u svoje vrijeme nisu dale da ih puni u pičku i usta, to je kod nje normalno i mladi i dedeki tko god plati može je puniti. Naravno ako te može zajebat, zajebat će te, doslovno ovakvu kurvetinu upoznao nisam.