Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ni pod razno ja se dogovorio s njom da se nadjemo mislio sam da nije tolki gabor uzivo al kad sam vidio samo sam se okreno otiso kuci drkatJel trpo ko u debelu?
Tako sam I ja jedanput se okrenuo. Znao sam da idem kod neke debele, kad ono umjesto medvjedice me docekao morzMa ni pod razno ja se dogovorio s njom da se nadjemo mislio sam da nije tolki gabor uzivo al kad sam vidio samo sam se okreno otiso kuci drkat![]()
Ma ja mislio ajde mozda nije tolko losa frende moj ja ono ni pijan ne bi mogao jebat za ono stvarno moras bit spaljen ne znas jel ti jebes nju il ona tebeTako sam I ja jedanput se okrenuo. Znao sam da idem kod neke debele, kad ono umjesto medvjedice me docekao morz![]()
HAHAHAHAHAHAH znaci bas tako??Ma ni pod razno ja se dogovorio s njom da se nadjemo mislio sam da nije tolki gabor uzivo al kad sam vidio samo sam se okreno otiso kuci drkat![]()
A sto je najgore...sumnjam da bi mogao i svrsit :/Ma ja mislio ajde mozda nije tolko losa frende moj ja ono ni pijan ne bi mogao jebat za ono stvarno moras bit spaljen ne znas jel ti jebes nju il ona tebe![]()
najveći gabor u Slavoniji a možda i šire...to jebat ni slučajno.eventualno da popuši ali i to ak si baš u velikoj krizi...preporuka izbjegavat.Ma ni pod razno ja se dogovorio s njom da se nadjemo mislio sam da nije tolki gabor uzivo al kad sam vidio samo sam se okreno otiso kuci drkat![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|