BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Avram
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Puno agencija u zadnje vrijeme u Istri pravi probleme... u Dalmaciji također. Neki pimpovi prave sranja. Hoće promovirati svoje kurve koje su svojim izgledom, uslugom i postupanjem, jedan običan promašaj. Pimpovima i kurvama želim reći da se od sada pripaze. Prave štete u gradovima Poreč, Pula, Split, Rijeka. Prijavljuju kurve koje su im konkurencija, zatim još puno ostalih stvari.
Od kako sam u Zagrebu tamo se situacija smirila, Osijek se isto popravio od kad je došao kolega pod imenom John Wick na forumu.
Premda je tamo problem puno lažnih profila. Puno profila ima koje koristi ova cura
I još jedna koja zakuhava stvari pod ovim profilima
Na adresi Ulica Hrvatske Republike 41. Na toj lokaciju u zadnje vrijeme jako puno kurvi stvara probleme.
Preselile su na novu lokaciju, od kada sam prvi put napomenuo, da ih kontroliramo na adresama na kojima su prije bile.
E pa dragi Pimpovi i cure, kontrolira vas se na svakoj adresi u bilo kojem gradu, i bilo kojem apartmanu.
Zagreb je opet u drugu ruku postao leglo boleština. Jedna kurva se jebe bez kondoma, i to ova
Kod nje je bilo likova koji imaju svakakve boleštine. I sad mnogi otišli kod nje, napaljenog kurca i isključenog mozga, te je jebali bez kondoma, uz nadoplatu. Samo se nadam da ste sreće da niste ništa pokupili.
I onda se još digla panika za Roxane
Jedan je rekao da je pokupila boleštinu i digla se panika. Na kraju se ispričao, jer je došlo zbog nekog nesporazuma.
To ga pohvaljujem jer je rijetkost.
Od sada ćemo posebno nadzirati gradove, Poreč, Pula, Split, i Rijeka. Tamo se događaju sranja zbog pojedinaca.
za sada najsigurniji gradovi za kurve Zagreb, Slavonski brod, te Osijek.
Bude li tamo izbilo sranja John Wick i ostala ekipa će riješiti situaciju.
Čujem da neki traže za reklamiranje kurvi od Mr Nimde aka Drstr14. Nećete dobiti reklame sigurno ako kurva nije toga vrijedna.

Bio sam sa dvije cure, obje su bile na lažnim profilima, nije bilo isto što i profil, ljepota, dobra oralna higijena. Kad sam pitao zašto ne rade sa svojim profilom, pa da vidimo, prijatelji, nemamo puno izlaza. Pravi ljudi spaljuju. Djevojkama preostaje raditi s lažnim profilima, to ne znači da nisu dobre cure. Moj savjet je: idi do djevojke, ako ti se svidjelo, ostani, ako ti se nije svidjelo, nemoj ostati, uostalom, nisi dužan. Vidim ovdje nekoliko profila koji hvale i onda profil nestane, vjerujem da nekome ide u prilog napad na djevojke, ovo bi trebalo biti mjesto da si pomažemo a ne da nam zagorčavaju živote, uskoro ćemo biti suđeno da ostanemo bez njihovih usluga.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh