Javi kak je prošlo. Najbolje je da je nazoveš prijepodne, ako se ne javlja pokušaj na viber ili whatcapMože broj od te iz vk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi kak je prošlo. Najbolje je da je nazoveš prijepodne, ako se ne javlja pokušaj na viber ili whatcapMože broj od te iz vk
Miško, može i meni broj od te u VK?ako hoćeš ima u vk jedna. Kažu da je dobra i normalna
Objava je lazna, nemojte uznemiravati!
Je su brojevi pogrešni ili nešto drugoObjava je lazna, nemojte uznemiravati!
Pozdrav svima, jel ima neki momak za upoznavanje i druzenje. A da nije lazni profil??? Trazim nekog ozbiljnog od 35 do 50 godina.
Lijep pozdravJavim se u poruku
Zainteresiran. Što ti ne mogu poslati porukuJavim se u poruku
Naravno da imaJavim se u poruku
Javim se u poruku
Naravno da ima. 35 godina. Ostatak možemo u porukamaPozdrav svima, jel ima neki momak za upoznavanje i druzenje. A da nije lazni profil??? Trazim nekog ozbiljnog od 35 do 50 godina.
Naravnooo. Blizu sam broda 20ak kilometara. Ako si i ti u blizini lako se dogovorimo. Pošalji mi poruku. Tebi se ne može poslatiPozdrav svima, jel ima neki momak za upoznavanje i druzenje. A da nije lazni profil??? Trazim nekog ozbiljnog od 35 do 50 godina.
Zainteresiranih ImaJavim se u poruku
Zainteresiranih Ima
Možda i previše
Onda pravac u poruke i šalji. HhhJavim se u poruku
Evo trčimOnda pravac u poruke i šalji. Hhh
Uhhh pa tko je tu mala crnaEvo trčim
Duh iz svjetiljkeUhhh pa tko je tu mala crna
Misliš lampeDuh iz svjetiljke
Isti kurac možeš trljati koliki hoćes mala crna neće izaćiMisliš lampe
Ima i toga. Možda nekom dosadno pa baca bombeIsti kurac možeš trljati koliki hoćes mala crna neće izaći
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|