Kako to funkcionira, dogovorio sam se sa jednom...sta te konkretno zanima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to funkcionira, dogovorio sam se sa jednom...sta te konkretno zanima?
Broj Marijana u inbox?Broj od Marijane u zamjenu za neki broj koji radi
Može kontakt u box?ima neka iz sb 38 god malo deblja al oće ga popušit za 20-30 e
Kontakt u box?Frendica počela raditi....
Nema smještaj....dogovor telefonom....kod mene u inbox
Pozz..ako moze broj od Mireleima mirela iz sb, ona radi iskljucivo u njenom prostoru.
Broj u Pm?Pozz..ako moze broj od Mirele
Pozz moze kontakt od te iz okolice brodaIma ko za razmjenu brojeva imam od jedne netrazi kes ni slicno okolica broda je
PrevaraBio netko kod Sanje u sirokoj ulici kod cipelica?
prvo i osnovno, nikakve uplate niti bonovi samo keš na ruke, dogovorite uslugu putem whatsapp, dodes u dogovoreno vrijeme na adresu, ako cura koja ti otvori vrata ne ispunjava tvoja ocekivanja, slobodno okret, sa njom jos jednom provjeris sve detalje, ako nije ono sto si dogovorio samo zahvalis i odes, ako je sve ok platis i uzivas, ako ti je cura bas sjela trazis je njrzin privatni broj i kazes joj da ti se javi kad bude tu slljedeci putaKako to funkcionira, dogovorio sam se sa jednom...
Za ovaj spor pripejd sim broj, a ako si ozenjen onda i drugi telefon koji onda korstis samo po potrebiprvo i osnovno, nikakve uplate niti bonovi samo keš na ruke, dogovorite uslugu putem whatsapp, dodes u dogovoreno vrijeme na adresu, ako cura koja ti otvori vrata ne ispunjava tvoja ocekivanja, slobodno okret, sa njom jos jednom provjeris sve detalje, ako nije ono sto si dogovorio samo zahvalis i odes, ako je sve ok platis i uzivas, ako ti je cura bas sjela trazis je njrzin privatni broj i kazes joj da ti se javi kad bude tu slljedeci puta
Pozdrav, moze li kontakt od nje?ima mirela iz sb, ona radi iskljucivo u njenom prostoru.
PratimPozdrav, moze li kontakt od nje?
Isto pratimPozdrav, moze li kontakt od nje?
Moze broj posaljiima mirela iz sb, ona radi iskljucivo u njenom prostoru.
Mozes broj poslati? Ili adresu?ima mirela iz sb, ona radi iskljucivo u njenom prostoru.
Ima ko za razmjenu brojeva imam od jedne netrazi kes ni slicno okolica broda je
0915677261 plava, mislim da jos radiIma ko za razmjenu brojeva imam od jedne netrazi kes ni slicno okolica broda je
Mozeli brojima mirela iz sb, ona radi iskljucivo u njenom prostoru.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|