Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da daa, pozoves, ispricas se, kazes sta zelis, ona tebi cijenu.. kroz par dana kad ima slobodan termin pozovu te da dodjess..Sta mislite o onome hot Line-u
Ja i kolega danas kao idemo nazvat jebiga jes da je skup poziv i to al kao zenska nam obecala javit se kroz 2-3 dana za seks sta mislite jel istina ili ne, kaze da je iz Broda i da se vraća kroz par dana
Ma to je ja mislim mlačenje prazne slame mi njoj kao a. Koja je cijena kaze ona: o I"suse Bože pa nema cijene, nisam ja prostitutka"da daa, pozoves, ispricas se, kazes sta zelis, ona tebi cijenu.. kroz par dana kad ima slobodan termin pozovu te da dodjess..
ne kontam jesi sarkastičan il ozbda daa, pozoves, ispricas se, kazes sta zelis, ona tebi cijenu.. kroz par dana kad ima slobodan termin pozovu te da dodjess..
Evo vam broj od Maje kome treba, na WhatsApp se možete javiti 091 729 4417
Tko je maja?Evo vam broj od Maje kome treba, na WhatsApp se možete javiti 091 729 4417
Ne znam nasao sam broj u porukama od prije al nema slike na WhatsApp-u to je jedino problem ne vidis kakva jeTko je maja?
mos si pretpostavit.. vidis sta i o cemu on pise..ne kontam jesi sarkastičan il ozb
da da.. ali nakon petog-setog poziva ipak ce prihvatit novcanu ponudu.. tako to ide sa njima.. samo ne odustani budi uporan, sve se one jebu za pare ali zele i dobar utisak fine zenske da ostaveMa to je ja mislim mlačenje prazne slame mi njoj kao a. Koja je cijena kaze ona: o I"suse Bože pa nema cijene, nisam ja prostitutka"
Kao samo trebaš prostor i kad te ona nazove idete mi njoj dali broj aj kao da vidimo bas
Koliko je meni poznato, ne!Jel ona Simona jos nudi usluge
radi u lokalnoj pekari..Koliko je meni poznato, ne!
Nisam znao!radi u lokalnoj pekari..
Koja pekara hahahaharadi u lokalnoj pekari..
091 764 1387Jel ima ko broj od one babe iz sb?
Ne odgovaraJel se tko javio maji?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|