Ja sam cuo da su operirale kod vasJel uspio tko u pz uhvatiti šta dok je bila aktualna "elitna prostitucija"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam cuo da su operirale kod vasJel uspio tko u pz uhvatiti šta dok je bila aktualna "elitna prostitucija"
Ali uglavnom si zadovoljan? I jedno svrsavanje znaci?Bio kod Alexandre jucer... Uredan apartman, uredna ona, GFE 9/10 tako da sam uzivao, super se ljubi i ima napumpana usta. Utrenirano je tijelo ali ima mali stomacic pa ne znam je li trudna
Guza top al su sise katastrofa, obješene, ispuhane... - ipak nije trudna, bile bi sise top onda
Pušenje htjela stavit kondom, reko "without" kaze ako si cist i odma ga uvali u usta
Dobra je u tome, radi duboko grlo.. posto sam imao boljih iskustava dao bi joj 8/10 za to..
U sexu sve sam radis, al da sve da joj radis.. u dogiju mi je bila top. Sex 8/10
Svrsavanje po faci ili sisama, tako mi je rekla. Sjeo sam joj kod sisa, malo jebao u sise, lizala ga dok sam je jebao i zavrsio po sisama.
Poslje tusiranje, i malo druzenja. Engleski ne razumije skoro nista...
100 gengula 30min, ne gleda na sat
Tako jeAli uglavnom si zadovoljan? I jedno svrsavanje znaci?
Zadovoljan sam uslugom i cijenom, ali ne bih ponovioAli uglavnom si zadovoljan? I jedno svrsavanje znaci?
Znaci bolje ne iciZadovoljan sam uslugom i cijenom, ali ne bih ponovio
Pa ja sam imao i puno bolja iskustva, ali i puno losija.. nekome ce ovo biti top... Za prvi puta bih je preporucio svakom.. ne mogu reci da mi je bilo lose, ali nesta fali... Mozda te siseZnaci bolje ne ici
A jel znas mozda kakvu drugu tu negdje da je u sb ne sa ovog oglasaPa ja sam imao i puno bolja iskustva, ali i puno losija.. nekome ce ovo biti top... Za prvi puta bih je preporucio svakom.. ne mogu reci da mi je bilo lose, ali nesta fali... Mozda te sise
Ako mislis na placanje, nemam..A jel znas mozda kakvu drugu tu negdje da je u sb ne sa ovog oglasa
U sb ??Ako mislis na placanje, nemam..
Ove druge imas ih na svakom cosku... Ja sam u T-mobileu smuvao top ribu isto jucer, popili smo kavicu,.. vidjet cemo dalje kako će ići
Budes normalan, zabavan, par riječi i odmah znaš jel imaš prolaz ili ne
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|